Předměřice - Meziměstí 3:0

Do první šance zápasu se dostali hostující fotbalisté. Střelu Meziměstí domácí brankář vyrazil jen před sebe, následnou přihrávku hostí před prázdnou branku však zastavil praporek asistenta rozhodčího.

O chvíli později poprvé zahrozili domácí, střelu z otočky ale Čížek v brance Meziměstí kryl. V 8. minutě už domácí mířili přesněji, jejich střelu ale zastavila tyč hostující branky. Meziměstí ale ani toto varování nebralo vážně, a tak hned v následující minutě už za svou bohorovnost pykalo. Po centru z pravé strany poslal míč do sítě Meziměstí hlavičkující Pekáč – 1:0.

Gólová odpověď hostů mohla přijít po čtvrt hodině hry, jenže Mucha sám před brankářem trefil jen gólmana. Po půl hodině hry přišel faul před hostujícím vápnem, domácí vystřelil na stranu brankáře, gólman Meziměstí míč vyrazil jen před sebe a domácí z dorážky šli do vedení 2:0. V poslední minutě první půle šli ještě domácí do brejku, střelu Čížek vyrazil a vzápětí zneutralizoval i míč kutálející se po brankové čáře.

Hned po změně stran zahrávali hosté trestný kop z pravé strany a P. Smrček trefil spojnici tyčí. Celý druhý poločas se hrálo na domácí branku, jenže bez zakončení. V poslední minutě domácí z brejku uzavřeli na konečných 3:0.

Další důležitý zápas čeká fotbalisty Meziměstí v sobotu, kdy v domácím prostředí přivítají Solnici. Utkání bude mít v Meziměstí výkop už v 15.30 hodin.

Ilustrační foto
Velké Poříčí překvapilo na Lokádě