KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Dobruška 2:2
Miroslav Harasevič, trenér Broumova: „V první půli jsme byli lepší, dva góly dali a další šance neproměnili. Po bouřce a přerušené hře došlo k uspokojení a soupeři se podařilo vyrovnat. Zbytek zápasu jsme odehráli v křeči a nakonec potřebný bod získali."

Jaroměř – Olympia HK 1:0
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Naše forma z posledních týdnů vygradovala v pravý čas a sehráli jsme výborné utkání s již jistým účastníkem divize, kterému tímto gratuluji k vítězství v krajském přeboru. Chválím celý tým za precizně zvládnutou obrannou činnost a stejně tak kvalitní ofenzivní nadstavbu. Chci tímto poděkovat všem hráčům za skvělou sezónu. Poděkování patří rovněž celému realizačnímu týmu a všem našim fanouškům."

Červený Kostelec – Slavia HK 8:0
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Po prohraném pohárovém finále jsme byli trochu skleslí, proto jsem rád, že k tomuto utkání kluci přistoupili zodpovědně. Povedl se nám hlavně začátek, kdy jsme dali do 18. minuty čtyři góly a bylo prakticky po zápase."

I. A TŘÍDA

Ohnišov – Provodov 1:7
Richard Berger, asistent provodovského trenéra: „Na poslední utkání sezony naši hráči společně s fanoušky dorazili stylově na kolech. Samotné utkání spíše připomínalo „pouťový zápas". Padly pěkné branky a hlavně potěšil výkon fotbalového matadora v ohnišovském dresu Petra Dudka, který odehrál své poslední utkání. Poté jsme se přemístili na náš stadion, kde jsme společně s fanoušky zakončili naši nováčkovskou sezonu v I. A třídě. Neuvěřitelná provodovská parta po roce opět slaví postup!!! Hoši děkujeme."

I. B TŘÍDA

Nepolisy – Police nad Metují 8:1
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Zasloužené vítězství domácích, kteří nás převyšovali ve všech směrech a dokázali, že jim právem náleží postup do I. A třídy. I přes vysoký počet inkasovaných gólů zaslouží pochvalu brankář Vlček, který spoustu dalších šancí kryl, z hráčů v poli pak byli nejvíce vidět Klapkovský a Jandík. Ostatní bohužel zapadli hluboko do průměru."

Kobylice – Hronov 2:2
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „Náš klub slavil výročí 111. let založení klubu, proto se utkání odehrálo na hronovské půdě a mistrovský zápas mužů byl vyústěním celých oslav. V teplém počasí hrála obě mužstva nahoru – dolů, což se divákům mohlo líbit. My jsme dvakrát vedli, ale hostům se podařilo vždy výsledek srovnat, a tak jsme poprvé v jarní části kopali pokutové kopy, ve kterých jsme měli 100% úspěšnost. Ovšem tento získaný bod už neměl vliv na našem umístění v tabulce."

Jaroměř B – Borohrádek 2:4
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře B: „Zasloužená prohra a hořké mé narozeniny. Blahopřeji áčku druhému místu už po sobotě." (mr, jl, dop)