KRAJSKÝ PŘEBOR

Červený Kostelec – Úpice 2:0
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Před vynikající diváckou kulisou jsme byli po celý zápas lepším mužstvem a zaslouženě jsme zvítězili. Jsem velice rád, že jsme počtvrté za sebou udrželi čisté konto. Naši obranu opět skvěle dirigoval Karel Havlíček. Teď nás čeká těžká série čtyř utkání se soupeři z horních pater tabulky, kde se teprve ukáže, jak na tom jsme."

Jaroměř – Rychnov nad Kněžnou 5:1
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Hráči dnes do puntíku splnili to, s čím jsme do utkání šli. Před zápasem jsem měl respekt k rychnovskému obrannému bloku. Rychlá branka nám však velmi pomohla k jeho odemknutí. Chválím celé mužstvo za přístup k zápasu. Jsem rád, že jsme dali kapitánovi Honzovi Hrobskému dárek k nedávnému narození jeho dcery."

Chlumec nad Cidlinou – Broumov 3:0
Milan Vítek, trenér Broumova: „Utkání jsme začali dobře. I přes inkasovanou branku v 8. minutě jsme měli více ze hry, ale bez koncovky. Po vyloučení Semeráka jsme se nedokázali srovnat a domácí nás do konce utkání přehrávali."

I. A TŘÍDA

Černilov – Nové Město nad Metují 3:0
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Hosté si po zásluze odvážejí všechny body. Náš výkon patřil mezi nejhorší, co jsme zatím v této soutěži předvedli. Nedařila se kombinace, chyběl pohyb, nedokázali jsme vážněji ohrozit branku soupeře. Na dnešní utkání musíme rychle zapomenout."

Police nad Metují – Kunčice 2:2
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Vedení 2:0 se nám bohužel nepodařilo udržet a dá se říct, že jsme dovolili hostům srovnat na konečných 2:2 po našich chybách."

I. B TŘÍDA

Provodov – Hronov 3:3
Richard Berger, předseda provodovského oddílu: „Umíráme na neproměňování brankových příležitostí. Nás naopak soupeři trestají z jednoduchých akcí."
Luděk Hanzl, trenér Hronova: „Pro nás velmi cenný bod. Kluci opět hráli na hranici svých možností a obětavosti. Za stavu 3:2 jsme zazdili dvě tutovky a navíc se nám zranil útočník. Domácí měli po vyrovnání na 3:3 tlak i šance, které neproměnili. Podle mého je remíza asi zasloužená."

Machov – Borohrádek 2:2
Ota Pokorný, asistent trenéra Machova: „Po vyrovnaném zápase je dělba bodů spravedlivá." (mr, zm, jl)