KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Chlumec nad Cidlinou 5:0 (0:0). Svižněji začali hosté, jenže udeřit mohlo na druhé straně. V 5. min. měl šanci Kuru, který se dostal sám před brankáře, ale na něm ztroskotal. V 9. min. Němeček utekl chlumecké obraně, ale nedal. Vzápětí nastřelil Kraus na druhé straně tyč. V krátkém sledu se pak dostal dvakrát do zakončení Kuru, na chlumeckého brankáře ale nevyzrál. Po půl hodině hry napřáhl Němeček, jeho dobře mířenou ránu vyráží hostující gólman na roh, po němž hlavičkuje Kotyza do tyče.
Svou převahu domácí zužitkovali v 56. minutě. První střelu ještě chlumecký brankář vyrazil do břevna, ale hlavičkovou dorážku Němečka už chytil za brankovou čárou – 1:0. V 63. min. dostal Wilke v pokutovém území pěknou přihrávku a promyšlenou střelou zvýšil na 2:0. V 66. min. Kuru v běhu pěknou ranou upravuje už na 3:0. V 75. min. se dostal do hry Mucha a po pár vteřinách technickou střelou zvyšuje na 4:0. Tentýž hráč pak v 82. min. pečetí na konečných 5:0. Vzápětí ještě domácí dostali výhodu pokutového kopu, ten však Kuru nedal.

Rychnov nad Kněžnou – Jaroměř 4:2 (2:1). Už ve 4. min. utekl hostující obraně Valášek, nacentroval a Volný se nemýlil – 1:0. O pět minut později zatáhl balón Exnar a nacentroval před branku. Tam vystřelil Kořínek, ovšem jeho střelu směřující do branky domácí odvrátili.  V 19. min. prošel zleva do vápna Diviš, přihrál Exnarovi, který však v těžké pozici minul. I přesto, že v těchto chvílích byla Jaroměř jasně lepší, udeřilo na druhé straně. Ve 27. min. domácí nakopli balón za obranu Jaroměře, kam si naběhl Zajíček. Proti němu se vyřítil jaroměřský brankář Klofanda, souboj si však na poslední chvíli rozmyslel a domácí hráč už měl  snadnou úlohu – 2:0. Ve 44. min. přišlo zasloužené snížení. Kořínek přihrál Divišovi a jeho střela se odrazila od tyče  – 2:1.
Krátce po změně stran zahrávali domácí roh. Na něj si naběhl Vala a hlavičkou zvýšil vedení domácích – 3:1. Hosté se nadále tlačili před hostující branku, ale všechny jejich šance narážely na dobře zformovanou domácí obranu. V 68. min. navíc Zajíček pláchl hostující obraně a i přes snahu vyběhnutého Klofandy skóroval – 4:1. V 70. min. vykřesal jiskřičku naděje pro hosty Škoda, který proměnil penaltu za faul na Kořínka. Více ale už Jaroměř nestihla.

I. B TŘÍDA

Dobruška – Machov 2:0 (2:0). Hosté neměli špatný vstup do utkání, už 10. min. šli sami na branku, jenže nedali. Zápas se rozhodl v rozmezí 20. a 27. minuty, kdy domácí potrestali dvě hrubky v machovské defenzivě a odskočili na dvoubrankový rozdíl. Ve zbytku poločasu, i celého utkání se už pak hra propadla do průměru bez vyložených šancí na obou stranách. Utkání nevalné úrovně tak skončilo vítězstvím Dobrušky.
Sestava Machova: Kaválek – Purtig, Tichý, Šolín, Středa – R. Čech, Zima, Hurdálek, Kubeček (46. Vl. Čech) – Martinec (40. Pich), Šváb (85. Mikolanda). (mr, jl)