Broumov – Týniště nad Orlicí 1:1 (1:1), na penalty 3:5
Od první minuty se v Broumově hrálo velmi zajímavé, oboustranně kvalitní utkání. První výrazněji vystrčili růžky hostující fotbalisté. Ve 32. min. pronikli do velkého vápna Broumova, ale Dvořáček v domácí svatyni přízemní střelu kryl. O šest minut později však Dvořáček chytil do rukou malou domů, Týniště dostalo výhodu nepřímého kopu, kterou dokázalo gólově proměnit – 0:1. Broumov chtěl ještě do poločasu srovnat a velmi blízko k tomu měl ve 41. min., kdy ostřeloval hostující branku, hradba těl však vždy míč zastavila dřív, než došel k brankáři. O minutu později se ale domácí přece jen dočkali. Zinke centroval do prostoru penaltového puntíku a Wilke srovnal na 1:1.
Tentýž hráč mohl po změně stran otočit kormidlem utkání, jeho ránu však hostující gólman s obtížemi vyrazil. V 71. min. to zblízka zkoušel Jaroš, ale těsně minul. O chvíli později utekl přes celé hřiště Wilke, přihrál Zinkemu, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Když domácí neproměnili ani další vyloženou šanci, mohli rozhodnout v 86. min. hosté. Také jejich pokus ale nakonec skončil po teči mimo tři tyče. O postupujícím do finále tedy musely rozhodnout pokutové kopy. Zatímco Týniště všech pět proměnilo, Broumov nedal hned ten první, když Zinkeho ležérní pokus gólman Týniště kryl.
Jan Klicnar, trenér Broumova: „Hrál se oboustranně kvalitní zápas, ve kterém by si postup zasloužila obě mužstva. Bohužel penalty jsou vždy loterií a tentokrát v nich měli navrch hosté."
Sestava Broumova: Dvořáček – Gajdoš, Beran, Štejnar, Michálek – Wilke, Novák, Němeček (83. Pokorný), Šimon (58. Semerák) – Hanzlík (46. Jaroš), Zinke. (mr)