Broumov – Náchod–Deštné B 2:1 (1:0).

Derby začalo za parného počasí vzájemným oťukáváním, obě mužstva se v úvodu více snažila neudělat chybu v obraně. Až ve 14. min. po kombinační akci domácích Čihák zaznamenal první gól utkání a poslal Broumov do vedení 1:0. V 18. min. pronikl po pravé straně domácí Kuneš a jeho centr zakončoval hlavou Pavel Růžička těsně vedle. Ve 24. min. se osmělili také hosté, jenže střela z vápna šla nad. Po půlhodině hry vhazoval dlouhý aut Louda a souboj gólmana Strazzera s domácícm Huškem vyhrál broumovský hráč, jeho hlavička šla ale těsně vedle.


Druhý poločas se převážně odehrával ve středu hřiště. Dobrou příležitost měli domácí v 56. min., když náchodský brankář Strazzer chytil míč mimo pokutové území, trestný kop ale napálil Harasevič pouze do zdi. V 68. min. hosté po kombinační akci Suchánkem vyrovnali na 1:1. V 76. min. měli velkou šanci opět hosté, jejich prudká střela ale zazvonila jen o tyč. V 91. min. zkoušeli domácí své štěstí zadovkou, tu ale Strazzer kryl. Rozhodnutí tak přinesla až 93. min., kdy hosté faulovali na hranici velkého vápna a Harasevič dělovkou skrz zeď rozhodl o vítězství domácích 2:1.


Branky: Čihák, Harasevič – Suchánek.


Sestavy – Broumov: Martin – Harasevič, Vejprava, Panny, Louda – Hušek (65. Hitschfel), Štejnar, Kuneš, Schubert (61. M. Růžička) – P. Růžička (79. Mucha), Čihák. Náchod – Deštné B: Strazzer – Verner, Gross, Franců (85. Hauschke), Zelený – Kalmán, Šimon (72. Zinke), Nejman, Hubička – Umlauf, Suchánek.

 

Česká Skalice – Olympia Hradec Králové 3:1 (1:0).

Domácím fotbalistům vyšel parádně vstup do utkání a již v 5. min. šli zásluhou Svobody do vedení 1:0. V první půli domácí jasně diktovali tempo hry, vytvořili si dalších pět dobrých šancí, ty se jim ale využít už nepodařilo.


Také vstup do druhé půle vyšel lépe domácím hráčům. V 51. min. jim dal dvoubrankovou jistotu Eimer, když jeho střela zapadla přesně k tyči. Hosté pak zásluhou Krejčíkova trestného kopu snížili na 1:2, poslední slovo ale měli opět domácí, kteří v samém závěru uzavřeli na 3:1. V 89. min. byl totiž ve velkém vápně sražen Eimer a Vít z pokutového kopu uzavřel na konečných 3:1.


Branky České Skalice: Svoboda, Eimer, Vít (z pen.).


Sestava Jiskry Česká Skalice: Čejchan – Zákravský, Goll, Kožený, Zítko – Voráček, Joneš, Svoboda, Zapadlo – Vít, Eimer.