A hned první kolo ukázalo, že by to nemuselo být z jejich strany špatné počínání.

Malšovice – Česká Skalice 1:6

Hosté odjížděli k utkání do Malšovic s pokorou, přesto po úvodních deseti rozpačitých minutách začali přebírat iniciativu, kterou navíc dokázali vyjádřit i brankově. Bezbrankové skóre změnil po sedmnácti minutách hry Voráček, ve 26. minutě upravoval na 0:2 Hanel a za dalších deset minut už to bylo po brance Valeše 0:3. Hosté však nesundávali nohu z plynu a pět minut před přestávkou upravili Kozou na poločasových 0:4.

Do druhé půle však vstoupili hostující fotbalisté lehce nekoncentrovaní, čehož domácí hned ve 47. minutě využili – 1:4. Inkasovaná branka však Skalické opět probudila a Pšeničkou v 52., a Hanelem v 77. minutě uzavřeli svou obnovenou premiéru v krajských soutěží na vysokých 1:6.

Sestava České Skalice: Jakl – Koza, Berger, Vik, Pšenička – Šrajbr (75. Novák), Voráček, Hanel, Novotný (62. Panenka)- Valeš (68. Resler), Sedláček (81. Mertlík).

Opočno – Velké Poříčí 1:3

Hosté nastoupili v Opočně bez čtyř hráčů základní sestavy, přesto od začátku diktovali tempo hry. První důležitý moment přišel už v 5. minutě, kdy Hubka napálil míč do břevna, od něhož se balon podle hostů odrazil za brankovou čáru, domácí laik však gól z pozice asistenta rozhodčího neviděl. Na vedoucí gól si tak hosté museli počkat až do 39. minuty. To Vít poslal mezi obránce Sona, který udělal kličku brankáři a otevřel skóre zápasu – 0:1.

Také ve druhé půli měli hostující fotbalisté spoustu šancí, bohužel však pokulhávali v koncovce. Až v 63. minutě Hurdálek dával míč z malého vápna pod sebe a Dobýval upravil na 0:2. V 70. minutě však přišlo nedorozumění v zadních řadách hostů a Opočno snížilo na 1:2. Domácí rázem ožili, jenže je v 75. minutě uzemnil Dobýval, který se krásně trefil z velkého vápna – 1:3. Hosté pak ještě měli několik vyložených šancí, žádnou ale už neproměnili.

Sestava Velkého Poříčí: Vacho – Lokvenc, Flaška, Kuneš, Novák – Danihel, Vít (58. Hanzl), Hubka, Hurdálek, Dobýval – Son (75. Gois).

Provodov – Solnice 1:1, na penalty 3:5

Domácí vstoupili do utkání hodně nervózně, a to se na jejich hře v první půli také projevilo.

Solnice byla naopak fotbalovější, jenže to ji v úvodu zápasu k ničemu nebylo. V 9. minutě totiž natáhl z pětatřiceti metrů domácí veterán Dřízal a Provodov šel do vedení – 1:0. Ani vedoucí branka nesetřásla z Provodova zbytečnou nervozitu, a tak se opět do hry dostala Solnice. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali ve 39. minutě, kdy si po pěkné akci srazil nešťastně míč do vlastní branky domácí Vítek – 1:1.

Až při vstupu do druhé půle nechali domácí nervozitu v kabině a převzali nad utkáním iniciativu. Provodov si vytvořil několik velmi dobrých příležitostí, jenže je neproměnil. Tu největší spálil kanonýr D. Hlava, který šel sám na gólmana, toho přehazoval, jenže přehodil i branku. Zápas tak nakonec dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější a přesnější hosté ze Solnice.

Sestava Provodova: Voborník – Bogusz (46. Dudek), Punar, Vlček (68. Samko), Vítek (80. Zelený) – Nožka, Goll (66. Bek), Kratěna, Dřízal – Kuru, D. Hlava.