Náchod–Deštné B – Rychnov nad Kněžnou 3:2 (0:2).

Hodně zajímavou podívanou si pro diváky připravila obě mužstva.
Hosté z Rychnova začali na hřišti svého soupeře hodně zostra a již od 11. min. po trefě Schoda vedli. Domácí se ještě nestačili ani vzpamatovat a již to bylo 0:2. V 16. min. se trefil rychnovský Kuhn. Dvoubrankový náskok pak hosté udrželi až do poločasové přestávky.


Po pauze vyběhlo na hřiště úplně jiné mužstvo domácích. Do kontaktu dostal Náchodské v 58. min. Kopřiva a v 67. min. již bylo po trefě Petra srovnáno. Dokonalý obrat završil v 69. min. zkušený Samko, který uzavřel na konečných 3:2 pro Náchod.


Olympia HK – Červený Kostelec 7:2 (4:2).

Domácí hned ve 2. min. využili zaváhání ve středu obrany a šli po střele Kašajíka do vedení. Ve 12. min. šel hostující brankář Kasabov nedůrazně do souboje a Hejzlar uklidil podruhé míč do jeho sítě. Do hry se Červenokostelečtí vrátili o deset minut později, když kapitán Škoda hlavou do prázdné branky po zaváhání Čejchana snížil na jednobrankový rozdíl. Domácí však neponechali nic náhodě a po střelách Bjelky ve 30. a 45. min. zvýšili na 4:1. Před odchodem do šaten byl faulován Hála a pokutový kop Liška bezpečně proměnil – 4:2.


Ve druhém poločase pak průběh utkání hrubě ovlivnil pomezní rozhodčí, když Jan Ryba postupoval sám na domácího gólmana, nesmyslně odmával postavení mimo hru a z následného protiútoku zvýšil domácí kapitán Dujsík na 5:2. Červenokostelečtí pak působili naprosto odevzdaným dojmem, za což je pak potrestali ještě brankami Hejzlar a nejlepší hráč domácích Kašajík – 7:2.


Milíčeves – Broumov 1:3 (0:1).

V utkání dvou týmů z opačných pólů tabulky byl po celý zápas aktivnější Broumov, přesto šancí bylo poskrovnu.


Samotný duel začal velmi vlažně. Trochu vzruchu přinesla až 18. min., kdy domácí gólman špatným odkopem našel broumovského Martina Růžičku, ten byl však tak zaskočen, že nedokázal gólově zakončit. Na první gól se tedy čekalo až do 40. min., kdy krásnou kombinační akci zakončil právě broumovský kanonýr Martin Růžička – 0:1.


Pět minut po změně stran měl Broumov obrovskou šanci, kdy po kombinaci vnikl do pokutového území opět Martin Růžička, jenže jeho střela orazítkovala pouze břevno domácí branky. V 55. min. se domácí dostali do ojedinělého protiútoku a přesnou střelou z velkého vápna srovnali na 1:1. O deset minut později zahrávali hosté rohový kop a Hanák ze skrumáže strhl opět vedení za stranu Broumova – 1:2. Poté se opět Broumov snažil hrát útočně a pojistku přidal krátce před koncem Hanzlík – 1:3. V 83. min. se ještě po pěkné přihrávce od Hanáka dostal před gólmana domácích Čihák, jeho střela však již změnu skóre nepřinesla.


Černilov – Česká Skalice 1:1 (1:1).

Hosté z České Skalice měli impozantní vstup do utkání, když hned v 1. min. Sedláček proměnil brejk ve vedení hostů – 0:1. Po vedoucí brance převzali hosté režii utkání, vytvořili si několik stoprocentních šancí, které však nedokázali proměnit. Domácí tak Skalickou nemohoucnost potrestali ve 42. min., když po nádherných nůžkách vyrovnal domácí Šmída na poločasových 1:1.


Druhý poločas byl jasně v režii domácího týmu, který neproměnil několik vyložených šancí. Až do závěrečného hvizdu se již skóre nezměnilo, Skalice tak veze domu k Rozkoši bod za remízu 1:1.