Česká Skalice – Broumov 0:0. Derby dvou regionálních týmů nepřineslo příliš pohledný fotbal. Domácí v něm měli přece jen více ze hry, už v úvodu promarnil vyloženou šanci Kuneš, který nedokázal zblízka dopravit míč do broumovské branky. Hostující gólman Bohuška se obsadil do hlavní role i při šancích Šmída a Voráčka, i díky jeho přispění tak veze Broumov od Rozkoše cenný bod.

Miroslav Vodehnal, trenér České Skalice. „Nedokázali jsme v úvodu využít nekoncentrovanost soupeře, po gólu volala hlavička Kuneše, který z metru netrefil prázdnou branku. V utkání jsme byli lepším týmem, ale shořeli jsme na nepřesné a nedůrazné koncovce Šmída a Voráčka.“
Lukáš Lorenc, trenér Broumova: „Bod máme díky Bohuškovi.“

Týniště – Police nad Metují 3:0 (2:0). V prvním poločase na hřišti jasně vládli domácí, kteří si vytvořili dostatek brankových příležitostí, jednou zachránila Polické tyč, dvakrát břevno. Zaslouženého vedení se Týniště dočkalo ve 25. min., kdy se ujala tečovaná střela. Těsně před přestávkou pak přidali domácí druhý gólový úspěch.

Ve druhém poločase Poličtí hru vyrovnali, dobře napadali domácí rozehrávku, kontaktní branku se jim ale vstřelit nepodařilo, byť k ní měli blízko. V 70. min. se totiž řítil sám na brankáře Klapkovský, gólman ale jeho střelu reflexivně vyrazil. Druhou šanci na snížení nepříznivého výsledku měl Čermák, opět ale nevyzrál na gólmana. Do otevřené polické obrany pak domácí udeřili potřetí a uzavřeli gólový účet zápasu.
Jan Ticháček, sekretář Police nad Metují: „Domácí si hlavně za výkon v prvním poločase vítězství zasloužili.“