SKUPINA SEVER

Police n. M. B – Hejtmánkovice 3:1
Hosté se ujali rychlého vedení, na které ale domácí odpověděli po půl hodině hry, když se po standardní situaci prosadil Hečko. V závěru poločasu ještě domácí Pataki otočit výsledek ve prospěch Police – 2:1. Deset minut po změně stran střídal domácí Tauc a vzápětí vstřelil třetí a poslední branku utkání, když hlavou zvýšil na 3:1.
Fakta – branky: Pavel Hečko, Jan Pataki, Tauc – Lukáš Novák. Rozhodčí: Martin pálka, Filip Svoboda, Michal Šedivý. ŽK: 3:2. Diváků: 100. Poločas: 2:1.

Teplice n. M. A – Meziměstí 3:1
V nevýrazném fotbalovém utkání se do první vyložené šance dostal domácí Cabrnoch a ve 13. min. poslal své mužstvo do vedení 1:0. Po dobře zahraném rohovém kopu se Meziměstským podařilo v 65. min. srovnat. To však bylo vše a za deset minut na to Tepličtí opět vedli, v nastaveném čase pak domácí Kalaš pečetil na konečných 3:1.
Fakta – branky: Pavel Cabrnoch, Štefan Kalaš, Tomáš Otta – Petr Gajdoš. Rozhodčí: Jiří Prokeš, Tomáš Franěk, Vít Linhart. ŽK: 3:3. Diváků. 100. poločas: 1:0.

Stárkov – Machov 2:5
Špatný vstup domácích do utkání vyvrcholil v to, že již v 15. min. prohrávali 0:2. Přesto se jim podařilo Frintou snížit a hned z kraje druhé půle vyrovnat Bártou. Poté v honbě za vítězstvím otevřeli domácí hru, což se jim vymstilo. Nejprve hosté upravili na 2:3 po rohovém kopu a pak do otevřené domácí obrany Machov udeřil ještě dvakrát.
Fakta – branky: Jan Bárta, Ondřej Frinta – Tomáš Vojtěch, Michal Šváb, Jiří Kubeček, Michal Středa, Tichý. Rozhodčí: Luděk Hanzl, Michal Vaníček. ŽK: 2:3. Diváků: 60. Poločas: 1:2.

SKUPINA JIH

Červený Kostelec B – Mezilesí 1:0
Největší šanci v prvním poločase spálili hosté, kteří z trestného kopu nastřelili pouze břevno, ale jinak domácí měli po celé utkání územní převahu. Jedinou a zároveň vítěznou branku vstřelil domácí Nývlt, který chytrou tečí umístil míč přesně k tyči.
Fakta – branka: Milan Nývlt. Rozhodčí: Martin Pálka, Miroslav Halama, Jan Gieci. ŽK: 0:3. Diváků: 115. Poločas: 1:0.

Babí – Jaroměř B 6:3
Zásluhou Svobody se Babí ujalo rychlého vedení a již v 9. min. to bylo 1:0. Hosté hrozili především z brejků a po hrubých chybách obrany. Ve 20. min. Ducháč musel v pokutovém území faulovat a kopala se penalta, kterou Jaroměř proměnila. Do poločasu domácí opět vedli, nejprve Kozák a pět minut před koncem první půle Fidler zvyšoval už na 3:1. Jaroměř ještě v první půli snížila na rozdíl jediné branky. Po přestávce domácí trenér Šolc poslal na hřiště Flašku, který se mu góly ve 46., 60. a 65. minutě odvděčil čistým hattrickem. Hosté v závěru už pouze snížili na konečných 6:3.
Fakta – branky: Michal Flaška 3, Tomáš Fidler, Kozák, Svoboda – Tomáš Vít 2, Vlastimil Horák. Rozhodčí: Jan Gieci, Jan Berka. ŽK: 1:0. Diváků: 85. Poločas: 3:2.

Velké Poříčí A – Hronov 3:0
V místním derby byli aktivnější od začátku domácí hráči, kteří si vytvořili dvě slibné šance. Přesto se na první branku čekalo až do 55. min., kdy dal po pěkné akci Neuschla na 1:0 Vít. Deset minut na to dobře hrající Eichler po individuální akci šel sám na brankaře a „dloubáčkem“ zvyšoval na 2:0. Poté se domácímu trenéru podařilo dobře vystřídat, když na hřiště poslal Mikuše, jenž přesnou střelou do šibenice upravil na konečných 3:0.
Fakta – branky: Eichler, Miroslav Mikuš, Michal Vít. Rozhodčí: Jakub Svoboda, Miroslav Halama, Jiří Prokeš. ŽK: 0:0. Diváků: 160. Poločas: 0:0. (tk)

#nahled|https://g.denik.cz/37/75/4_fotbal_sport_091310_denik-hp_top.jpg|https://g.denik.cz/37/75/4_fotbal_sport_091310.jpg|Doma uspěli v derby I. B třídy také Novoměstští (vlevo), kteří přehráli Provodov. #