Během tří dnů se podařilo přednášejícím lektorům připravit jednadvacet nových trenérů pro tuto velmi náročnou a často nedoceněnou činnost. Zájemci ze sedmi oddílů okresu Náchod a ze dvou oddílů okresu Rychnov nad Kněžnou, se kterým Okresní fotbalový svaz Náchod velmi dobře spolupracuje a pořádá společné soutěže dorostu, mladších žáků a futsalu, byli postupně seznámeni s teorií ve školící místnosti, s praktickými video ukázkami, s trenérskou praxí v tělocvičně a vše zakončili v posledním dni závěrečným testem.

V rámci této akce se konalo ještě doškolení trenérů, kteří měli zájem pokračovat v trénování a využili této příležitosti k prodloužení své trenérské licence. Mezi třinácti zájemci z osmi oddílů náchodského okresu se našla i jedna žena, což dokazuje, že i tato činnost ve fotbale není určena pouze pro muže, ale i pro příslušnice něžného pohlaví.

Okresní fotbalový svaz Náchod tímto děkuje všem zúčastněným za jejich velmi dobrý přístup během celé akce a přeje mnoho úspěchů v osobním i sportovním životě.