Jaroměř – Černíkovice 6:4 (5:2).

Už ve 4. min. pronikl do vápna hostů Horák, přesně zacentroval a Valeš trefil z voleje do sítě. V 6. min. vyrobila černíkovická obrana hrubku, přihrála Křovákovi a ten z vápna upravil na 2:0 Ve 12. min. poslal zprava centr Beneš a Valeš hlavou z deseti metrů skóroval potřetí. Ve 25. min. rozjel akci R. Matějček, přihrál Křovákovi a ten nadvakrát přidal čtvrtý gól domácích. Ve 41. min. si na Valáškův roh naskočil Valeš a hlavou zavěsil – 5:0. Ve 43. min. zahrávali hosté roh a Hovorka hlavou tečoval míč za Schejbalova záda – 5:1. Ve 45. min. snížil po rychlém protiútoku Černý na 2:5.
Ve 46. min. utekl po levé straně Michálek, přihrál před branku a Křovák přidal svůj třetí gól. Jaroměř měla další šance, ale výborného Holoubka se ji nedařilo překonat. V 80. min. snížil černíkovický Hovorka po centru do odkryté branky. Jaroměř polevila a nechala hosty hrát. V 86. min. potrestal váhající jaroměřskou obranu Černý – 4:6. .


Branky Jaroměře: Valeš a Křovák 3.
Sestava Jaroměře: Schejbal – Radek Matějček, Petr Matějček (79. Ježek), Horák, Severýn – Valášek (46. Jirka), Michálek, Beneš, Kučera – Křovák, Valeš.