Hronov – České Meziříčí 0:1 (0:1).

Do první dobré příležitosti se dostal v 5. min. domácí Petr Puraš, ale v dorážce neuspěl. Hosté postupně získali mírnou územní převahu a zahrozili přímým volným kopem, skóre se ale ani tentokrát neměnilo. Ve 26. min. se ujalo České Meziříčí vedení 1:0, když hostující hráč prošel středem obrany domácích. Ve 35. min. měl šanci Michal Vít, ale jeho střela byla sražena. Do vyložené šance se domácí dostali i ve 40. min., kdy Ansorge přihrál úplně volném Baštovi, ten ale netrefil branku. V poslední minutě první půle mohli hosté zvýšit na 2:0, když přes čtyři hráče prošel domácí obranou útočník Meziříčí, Hronov však podržel brankář Lokvenc.


Druhý poločas převzali postupně iniciativu domácí a první příležitost k vyrovnání měl v 51. min. Polomský, ale mířil jen do boční sítě. Další šance Hronova přišla o pět minut později, kdy se po přihrávce Mathy ocitl ve vyložené šanci Klabník, ale nastřelil pouze brankáře. V 67. min. vykopávali hosté po střele Polomského míč z prázdné branky. V 75. min. zahrozilo Meziříčí, ale Matha v poslední chvíli zachránil na roh. V závěrečném tlaku nastřelil v 90. min. tyč Michal Vít a další střela pak zasáhla hráče ležícího na zemi. Utkání tak skončilo výsledkem 0:1.


Sestava Hronova: Lokvenc – Valášek, Michal Vít, Ansorge (75. Zita), Matha – P. Puraš (65. M. Puraš), Klabník, Kubeš, Polomský –– Bašta, Marek Vít.