KRAJSKÝ PŘEBOR

Jičín – Červený Kostelec 2:2
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Za druhý poločas je zisk dvou bodů málo, určitě jsme podali nejlepší výkon na jaře."

Nové Město nad Metují – Lázně Bělohrad 2:1
Jan Hubka, trenér Nového Města nad Metují: „V dnešním zápase jsme získali důležité tři body, ale vítězství se nerodilo moc lehce. Věděli jsme, že Lázně budou silné na míči, ale v prvním poločase jsme jim tuto silnou zbraň znemožnili naší aktivní hrou, byla jen škoda, že jsme šli do kabin s remízovým výsledkem. Ve druhém poločase se projevila síla soupeře na míči, začal nás přehrávat a ujal se i vedení. Nám se podařilo dál pokračovat v našem stylu hry a nelekli se nepříznivého stavu. Zaslouženě jsme vyrovnali a pak i utkáni otočili na naši stranu. Myslím si, že výsledek 2:1 odpovídá utkání, že jsme o ten jeden gól byli lepší a víc chtěli vítězství. Chtěl bych poděkovat klukům, že utkání zvládli a odpracovali naší cestou. Velmi dobře pískal rozhodčí Slavíček, který těžké a vyhecované utkání, dle mě, s přehledem zvládl."

Jaroměř – Vysoká nad Labem 1:1
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „V prvním poločase jsme z minima vytěžili maximum v podobě vstřelené branky. Paradoxně tento gól nakopl hosty. My jsme se bohužel nemohli dostat do hry a nepředváděli jsme vůbec kombinační fotbal. V nastaveném čase jsme po zásluze inkasovali a v penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k hostům."

Broumov – Chlumec nad Cidlinou 1:0
Miroslav Harasevič, trenér Broumova: „Dnes to bylo opět velmi těžké utkání, zvlášť po anglickém týdnu, kdy jsme hráli třetí zápas v sedmi dnech. Dnes jsme to ale odehráli dobře, soupeře jsme kromě jedné šance do ničeho nepustli a sami jsme jednu z několika proměnili. Hrálo se na těžkém terénu, ale zvládli jsme to. Teď jen nepolevit a pokračovat dál."

I. A TŘÍDA

Hořice – Provodov 2:1
Richard Berger, asistent provodovského trenéra: „V dnešním zápase jsme si určitě ani bod nezasloužili, ani jedno mužstvo nepředvedlo nijak pohledný fotbal, ale domácí si svou bojovností výhru jednoznačně zasloužili."

I. B TŘÍDA

Hronov – Dolní Kalná 1:0
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „Po třech prohrách s průměrem sedmi obdržených branek na zápas to bylo pro nás utkání pravdy. Zápas jsme vyhráli bojovným srdíčkem, i když to byl porod císařským řezem. Doufejme, že to nebyla jen jedna vlaštovka, protože ta, jak víme, ještě jaro nedělá."

Police nad Metují – Žacléř 3:0
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Výhra domácího mužstva je zasloužená. Po neúspěších z venkovních zápasů, kdy se nám nedařilo herně ani výsledkově, to tentokrát bylo podloženo velkou bojovností celého kolektivu. Náročný systém s neustálým napadáním nám přinesl ovoce a hostům naopak dělal velké problémy v kombinaci."

Deštné v Orlických horách – Jaroměř B 5:2
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře: „Bojovné, vyrovnané a pohledné utkání se zlomilo vyloučením našeho hráče. Od té doby jsme se sice snažili i v deseti vyrovnat, ale byli jsme potrestáni dvěma góly v závěru." (mr, zm, jl, dop)