KRAJSKÝ PŘEBOR

Slavia HK – Červený Kostelec 1:3 (0:1). Útočně laděné utkání začali lépe hosté. Už v 10. min. pěknou akci L. Hlavy gólově zakončuje Petrů – 0:1. O tři minuty později se do velmi dobré příležitosti dostali domácí, Kostelecké však podržela branková konstrukce. Ve zbytku zajímavého poločasu si ještě oba mužstva vytvořila po jedné vyložené šanci, skóre se ale už neměnilo.
To se opět měnilo až po hodině hry, kdy Kostelec Martinem Vítem odskakuje na dvougólový rozdíl. Čtvrt hodiny před koncem však domácí korigují na 1:2 a o pět minut později neproměňují pokutový kop. Mezi vyrovnávacím gólem a neproměněnou penaltou navíc ještě Slávisté nastřelili dvě tyče. Vyložené šance měl však i Kostelec, který pět minut před koncem po sólu L.Hlavy pečetí na konečných 1:3.

Olympia HK – Jaroměř 2:3 (1:1). Domácí měli v úvodu navrch, ale vyloženou šanci si nedokázali vytvořit. Ve 29. min. tak přihrál Holub šikovně na Exnara, který střelou na zadní tyč rozvlnil síť Moníkovy branky – 0:1. Ve 35. min. postupoval na jaroměřskou branku Hofman, ale Ruml ho včas odblokoval. Ve 41. min. propadl jeden z mnoha balónů domácích za hostující obranu, kam si naběhl Karanský a dělovkou k tyči vyrovnal – 1:1.
Ve druhém poločase se čekala domácí smršť, ale ta nepřišla. V 53. min. se do dobré příležitosti dostal Exnar, ale střela mu nesedla. O chvíli později se ocitl Exnar sám před brankářem domácích, ale trefil pouze jeho náruč. V 57. min. vyslal krásným obloučkem Michálek do brejku Škodu, který si položil gólmana a skóroval – 1:2. Z vedení se ale Jaroměř neradovala dlouho. To si na centr z pravé strany naběhl Dvořák a k tyči vyrovnal – 2:2. V 63. min. vyslal pumelici ze čtyřiceti metrů domácí Rak, a jen těsně minul víko jaroměřské branky. Od 70. minuty ustával trvalý tlak Olympie a Jaroměř získávala v poli převahu. Výsledkem toho byla situace z 80. minuty. V závaru před domácím velkým vápnem se odrazil míč ke střídajícímu Svobodovi, který ranou k levé tyči Moníkovy branky vsítil vítězný gól zápasu – 2:3.

Dobruška – Broumov 1:0 (1:0). Broumov nedokázal v Dobrušce navázat na dobrý vstup do nového ročníku a poprvé v sezóně vyšel bodově naprázdno.
Domácí prvně zahrozili už v 7. min., jejich dobrou střelu pod břevno však Bohuška sráží na brankovou konstrukci. Ve 20. min. hosté chybovali ve středu hřiště, domácí podnikli rychlý protiútok a Haškem otevřeli skóre utkání – 1:0. O čtvrt hodiny později se proti dobře zahranému trestnému kopu opět vyznamenal broumovský Bohuška.
Do druhé půli šli hosté s cílem zlepšit hru a pokusit se vstřelit aspoň vyrovnávací branku. To se jim ale nepovedlo. Po hodině hry navíc mohl Broumov opět inkasovat, to domácí vyzráli na ofsajd systém, obešli i Bohušku, jenže míč do branky dopravit nedokázali. Vzápětí na druhé straně dvakrát pálí na branku Hanzlík, ale bez úspěchu. O sedm minut později Broumov zahrával rohový kop, Pohlovu hlavičku ale zastavuje na brankové čáře domácí hráč. Čtvrt hodiny před koncem chyboval hostující Beran, domácí šli sami na Bohušku, ten ale jejich střelu sráží na roh. Těsné vedení si pak domácí už do konce zápasu pohlídali.

Úpice – Nové Město nad Metují 1:0 (0:0). Hosté byli po celý zápas lepším mužstvem a vytvořili si i řadu šancí. Ty však buď skončily špatným zakončením nebo v rukou zkušeného Kobose. Zlom utkání přišel čtvrt hodiny před koncem, kdy byl vyloučen po dvou žlutých kartách Lukáš Zákravský a domácí se dostali více do hry. Čtyři minuty před koncem pak přišel míč za novoměstskou obranu a Vaněček přeloboval vyběhnutého Krunčíka v hostující brance.

I. A TŘÍDA

Provodov – Ohnišov 0:0, na penalty 5:6. V úvodních deseti minutách byli aktivnější hosté, do první šance se však dostal domácí matador Vejprava, jehož hlavička však směřuje mimo tři tyče. O dvě minuty později spálili svou první vyloženou šanci hosté, když Mači z malého vápna přestřeluje Swaczynovu branku. Na začátku druhé desetiminutovky Nejmanův centr usměrňuje domácí Khun mimo branku a o chvíli později si tentýž hráč v sólu moc předkopl míč, u něhož byl rychleji brankář. Ve 22. min. si slabší chvilku vybírá domácí gólman, jeho špatný odkop však Krpata netrestá. Další vyloženou šanci spálili hosté ve 25. min., kdy rohový kop prošel provodovským malým vápnem až k Mačimu, jehož ránu zastavuje břevno. O deset minut později se Ohnišov dostal do další tutovky, Langr ale ve skluzu míří nad branku. Těsně před odchodem do kabin nachází domácí Tolda po rohovém kopu hlavu Pařízka, který trefuje překvapeného gólmana Ohnišova.
Ve druhé půli byli lepší hosté, udeřit ale mohlo v 57. min. na druhé straně. To domácí ve chvilkovém závaru nastřelili Belákem břevno a celou akci zakončuje nepřesnou střelou Chmelík. V 66. min. se blýskl domácí brankář Swaczyna, který s námahou vytáhl přesnou hlavičku Langra. Ve zbytku utkání si už žádné z mužstev vyloženou šanci nevytvořilo, a tak se šlo na penalty.
V nich první čtyři exekutoři na každé straně proměnili, v páté sérii však selhal domácí Chmelík a mečbol měl na svých kopačkách hostující Balek. Ten sice poslal domácího brankáře na druhou stranu, sám však branku netrefil. Vzápětí proměnili domácí Fiedler i hostující Cuberka, jenže pak nedal provodovský Macek a druhý mečbol už Ohnišov ve druhý bod přetavil. Úspěšným exekutorem byl Hronovský.
Sestava Provodova: Swaczyna – Chmelík, Vejprava, Tolda, Pfeifer – Belák, Pařízek (72. Macek), Nejman, Fiedler – Kuneš, Khun. (mr, jl)

Provodovský záložník Ondřej Nejman (v pruhovaném) se pokouší o průnik do ohnišovské obrany.