KRAJSKÝ PŘEBOR

Úpice – Červený Kostelec 1:1
Petr Zieris, trenér Červeného Kostelce: „V utkání nevalné úrovně se zrodila zasloužená remíza. Nad průměr zápasu vynikl jen výkon sudích, kteří utkání perfektně odřídili."

Broumov – Chlumec n. Cidl. 5:0
Jan Klicnar, trenér Broumova: „Zasloužené vítězství. V prvním poločase nás hodně trápila koncovka, ve druhém jsme ale už dokázali vyjádřit svou převahu i brankově."

Rychnov n. Kn. – Jaroměř 4:2
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Ráz utkání dal první rychlý gól domácích, kteří ukázkově zvládli brejkovou situaci. V následujících minutách jsme měli herně jasně navrch, ale na to se v současném fotbale nehraje. Gratuluji domácím za takticky velmi vyspělý výkon a zaslouženě získané tři body."

I. A TŘÍDA

N. Město n. Met. – Černilov 1:2
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Dnes jsme si tři body nezasloužili, některým našim hráčům chybí větší vůle po vítězství. Je nejvyšší čas na budíček, v téhle soutěži se nikdo sám neporazí."

Kunčice – Police nad Metují 0:1
Jan Ticháček, sekretář oddílu Police nad Metují: „Bojovný výkon celého kolektivu, který v improvizované sestavě přistoupil k utkání velmi zodpovědně a odměnou mu za to bylo vítězství."

I. B TŘÍDA

České Meziříčí – Provodov 1:2
Richard Berger, předseda provodovského oddílu: „I s torzem, které nám zbylo, jsme předvedli statečný výkon a tentokrát Provodovští hráči dokázali neskutečné srdíčko a zaslouženě si vedou tři body."

Hronov – Opočno 2:4
Luděk Hanzl, trenér Hronova: „Utkání jednoznačně rozhodla lepší koncovka soupeře."

Dobruška – Machov 2:0
Pavel Martinec, sekretář machovského oddílu: „Takto se o body nehraje. Nemělo to šťávu, chyběl pohyb, nasazení i důraz, a to jak nám, tak i domácím." (mr, jl, zm)