Štve vás skutečnost, že sestupujete i kvůli tomu, že nikdo z kraje nechce postoupit?
Samozřejmě. Hodně nám to vadí, protože ten systém je špatně nastavený. Když nepostoupí nikdo z kraje do divize, tak proč by měly postupovat dva z A-třídy i z B-třídy. Bohužel to tak mají nastavené a nic s tím nenadělám. Stále to ale nemůžu překousnout, protože jsme bojovali až do konce a v podstatě to nebylo k ničemu.

Na jaře jste uhráli velmi solidních 21 bodů, v čem tedy bylo jaro jiné než nepovedený podzim?
Jaro bylo jiné v tom, že jsme dali víc branek, vzájemně jsme se více zastupovali a dokázali jsme hrát až do konce. Žádný zápas pro nás nebyl ztracený a hlavně jsme uhráli hodně bodů doma, tam jsme v podstatě ztratili jen porážkou s Libčany.

Budete hned v následující sezóně usilovat o návrat do krajského přeboru?
Já sám nevím, jestli u toho budu a za druhé stále doufám, i když možná marně, že nesestoupíme. Mně ani klukům to prostě není jedno, cítíme se ukřivděni, ale na druhou stranu víme, že základ byl v nepovedeném podzimu. Na podzim se mělo udělat víc bodů a byl by pokoj. Další věc je, že do kraje patříme, přestože nás tam kvůli vzdálenosti nechtějí, jenže to samé bude v I. A třídě.

Může se sestup nějak negativně podepsat na složení kádru pro příští sezónu?
Doufám, že ne. Co vím, tak nikdo snad žádné zaječí úmysly nemá a navíc by se měli dva, tři hráči vrátit z hostování. Když u toho zůstanu, tak určitě nechci kádr měnit. Většina hráčů mi řekla, že by chtěli jít nahoru a vrátit se tam, kam patříme.