KRAJSKÝ PŘEBOR

Chlumec nad Cidlinou – Jaroměř 1:4
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Těžký terén vůbec nepřál kombinační hře, proto pro nás bylo velmi důležité poločasové vedení. Domácí s přibývajícími minutami museli otevřít hru, a tím jsme dostali prostor zápas definitivně rozhodnout. Naše vítězství mohlo být vyšší, některé vyložené šance však zůstaly nevyužity."

Broumov – Nový Bydžov 1:3
Jan Klicnar, trenér Broumova: „V utkání jsme byli lepším týmem, jenže jsme neproměnili hodně vyložených šancí. Bydžov vytěžil z minima maximum a zaslouženě si odváží tři body."

Lázně Bělohrad – Červený Kostelec 4:2
Petr Zieris, trenér Červeného Kostelce: „Klukům, kteří zápas odehráli, nemám co vytknout. Zamyslet se nad tím, proč fotbal vůbec hrají, by se měli ti, kteří se z různých důvodů nedostavili. O charakteru mluvit nebudu, protože věřím, že když se bude dařit, tak na utkání dorazí všichni."

I. A TŘÍDA

Nové Město nad Metují – Kunčice 6:0
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Dnes jsme podali kvalitní výkon ve všech řadách, potěšila mě především velmi produktivní útočná fáze. Branky padaly po utěšených kombinacích, naši diváci dnes museli být spokojeni nejen s vítězstvím, ale zejména s předvedenou hrou."

Roudnice – Police nad Metují 9:4
Karel Klimeš, vedoucí polického mužstva: „Opět ostudný výsledek. V našem klubu se musí změnit plno věcí, poněvadž toto je nedůstojné vůči oddílu a příznivcům Spartaku."

I. B TŘÍDA

Machov – Dobruška 5:2
Vladimír Čech, vedoucí machovského mužstva: „Hrál se fotbal s řadou nepřesností a mnoha šancemi na obou stranách. Vyšel nám hlavně první poločas, po kterém jsme zaslouženě vedli. Jsme rádi, že se nám poslední domácí utkání vydařilo."

Provodov – České Meziříčí 0:4
Richard Berger, předseda provodovského oddílu: „Hanebný výkon. Zasloužené vítězství hostujícího celku."

Opočno – Hronov 2:4
Luděk Hanzl, trenér Hronova: „Podle mého zasloužené vítězství Hronova." (mr, zm, jl)