KRAJSKÝ PŘEBOR

Libčany – Nové Město nad Metují 0:2
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Hráči soupeře nás díky nepřesnému zakončení téměř neohrozili. Po přestávce, kdy domácí hru otevřeli ve snaze o vyrovnání, jsme mohli z několika brejkových situací utkání rozhodnout. V řešení zakončení jsme však nebyli úspěšní ani v situacích tři na jednoho, ani tváří v tvář domácímu gólmanovi, a tak druhá branka padla až po nedorozumění domácí obrany a důsledném napadání našeho hráče. Po zásluze jsme získali všechny body."

Chlumec nad Cidlinou – Jaroměř 1:0
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „V dnešním utkání jsme se bohužel nevyrovnali domácím v zaujetí pro hru a v agresivitě, která nám dělala problémy celých devadesát minut. My jsme naopak na těžkém terénu velmi špatně kontrolovali míč a zkazili spoustu přihrávek. Prohra je zasloužená, gratuluji Chlumci ke třem bodům."

Kratonohy – Broumov 5:2
Miroslav Harasevič, trenér Broumova: „Na utkání jsem nebyl, ale ze svých zdrojů vím, tak výsledek neodpovídá dění na hřišti. Bohužel se nám nedaří vůbec nic, takže nezbývá nic jiného, než se poctivě připravit na další zápas a věřit, že se to zlomí."

Lázně Bělohrad – Červený Kostelec 2:1
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém hrála obě mužstva útočně. Zápasu by asi více slušela remíza. Klukům nemůžu nic vytknout, makali, ale bohužel jsme smolně prohráli."

I. A TŘÍDA

Provodov – Sobotka 0:1
Jiří Bederka, trenér Provodova: „Proti kvalitnímu soupeři nám k výhře chybělo trošku štěstí. Přesto si hosté vítězství zasloužili. Hráčům děkuji, že o vítězství bojovali až do konce."

I. B TŘÍDA

Hronov – Police nad Metují 1:3
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „Zasloužené vítězství hostujícího týmu. My jsme si utkání prohráli už ve svých hlavách. Polici jsme vítězství doslova darovali, jelikož jsme nebyli schopni vyrovnat se jim v osobních soubojích i v důrazu, což byl klíč k úspěchu."
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Celý tým dobře splnil taktické plány, kterými byla hra ze zabezpečené obrany s přechodem do rychlých brejků a poměrně dobrá koncovka."

Jaroměř B – Malšovice 5:2
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře: „První poločas byli hosté lepší, ale stačilo to pouze na výsledek 1:1. Ve druhém poločasu hosté hráli jen na tři obránce a do otevřené obrany jsme dávali branky." (mr, jl, zm)