Divizní nováček porazil díky dvěma trefám Zinkeho v prodloužení další divizní celek, Trutnov.

Náchod - Trutnov 3:1 (1:0) po prodloužení

Staronovému účastníkovi Divize C, Náchodu, vyšel vstup do utkání. Už ve 2. min. zahráli domácí nakrátko rohový kop, na centrovaný míč si naběhl kapitán Kábrt a otevřel skóre zápasu - 1:0. O deset minut později postupoval sám z úhlu na hostujícího brankáře Zinke, jenže ho neprostřelil. Po dvaceti minutá hry poprvé zahrozili i hosté, zpětnou přihrávku od brankové čáry ale Holubec trefil špatně a Baláže v náchodské brance nevystrašil. Vzápětí na druhé straně vysunul Hable kolmicí Zinkeho, ten ještě ve vápně udělal kličku stoperovi, sraženou střelu ale zastavuje břevno trutnovské branky. Aktivita Náchoda se postupně vytrácela, a tak se čas od času připomněli hosté, jejich akce však většinou končily buď nepřesnou přihrávkou, nebo ofsajdem. Až těsně před poločasovým hvizdem hostující Marks stáhl ve vápně Bricha a sudí nekompromisně píská penaltu. K té se postavil Kábrt, ale výborně chytajícího Šťastného nepřekonal.

Pět minut po změně stran pelášil na trutnovského brankáře Zinke, jeho střelu ale gólman vyrazil na roh. V 53. min. se po zákroku Simona píská penalta i ve prospěch Trutnova a Turner ji bezpečně proměňuje - 1:1. Po hodině hry mohli vrátit vedení na náchodské kopačky Káva i Zinke, oba si ale vylámali zuby na Šťastném. Vzápětí na druhé straně chytá Baláž tutovku Kejzlarovi. V závěrečných minutách utkání mohly oba celky strhnout vítězství na svou stranu, nestalo se tak, a tak se šlo do prodloužení.

Z něj uběhly jen dvě minuty, když Jimmyho centr našel Zinkeho, který hlavou upravuje na 2:1. O dvě minuty později hasí průšvih na druhé straně Kábrt a vidí zblízka červenou kartu. První prodloužení ale Náchod přečkal bez větších obtíží a zkraje toho druhého opět udeřil. Brich posílá míč doleva na Jimmyho, jehož střelu do tyče vrací za záda bezmocného Šťastného opět Zinke. Za další dvě minuty Zinke utíká sám na branku Trutnova, za záchrannou brzdu zatahuje Turner a i on se jde předčasně sprchovat. I přes další šance na obou stranách už žádný gól nepadá, a tak Náchod udolal soupeře z Trutnova 3:1 po prodloužení.