Souboj divizních celků vyzněl v prvním poločase jednoznačně ve prospěch Náchoda. Ten si většinu poločasu držel míč na svých kopačkách a soupeře příliš do hry nepouštěl. Svou územní převahu však svěřenci Jiřího Kuneše dokázali využít pouze jednou, a to zásluhou Kuťáka po třinácti minutách hry. Hosté měli v prvním poločase jednu vyloženou šanci, tu jim ale včasným vyběhnutím zhatil novic v náchodské brance Milan Pavliš. V závěru poločasu mohl ještě pojistit náchodské vedení Dominik Nejman, v dobré pozici pálil do protipohybu brankáře, ale také mimo jeho tyče.

Po změně stran se hra vyrovnala a přibylo šancí na obou stranách. Jenže zatímco hosté své příležitosti využít nedokázali, Náchodští ano. V 65. min. se po pěkném centru Punara prosadil hlavičkující Martin Malý a gólový účet zápasu uzavřel pět minut před koncem tentýž hráč, když přečíslení tři na jednoho zužitkoval trefou do prázdné branky.

Fakta branky: 13. Kuťák, 65. a 85. Malý. Sestava Náchoda: Pavliš - O. Nejman, Hubka, Kudláček, Rompotl D. Nejman, Malý, Hubička, Gross Faltus, Kuťák. Střídali: Petr, Punar, Simon.