Kostelec n. Orl. – Česká Skalice 2:1 (2:1).

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém domácí vyučovali z produktivity. Své dvě šance bezezbytku využili a vytvořili si slibný dvoubrankový náskok. Ještě do poločasu však byl v pokutovém území sražen Eimer a Vít penaltou snížil na poločasových 2:1. Druhá půle se hrála pod taktovkou hostujícího týmu, který si vytvořil pět vyložených šancí, ztroskotal však ale opět na koncovce. Oba týmy pak dohrávali utkání o deseti, nejprve byl za sražení Eimera vyloučen domácí hráč a chvíli nato velmi přísně i hostující Sedláček. Na výsledku se ale již nic nezměnilo.
Branka Č. Skalice: Vít (pen.)


Sestava Č. Skalice: Jakl – Goll, Kožený, Čtvrtečka, Lauverman, Zítko – Sedláček, Svoboda, Rýdlo, – Vít, Eimer.
Olympia HK – Náchod B 0:3 (0:1). K důležitému záchranářskému boji cestovali náchodští fotbalisté s hodně mladým kádrem, přesto byli po celé utkání lepší. Aktivnější hostující tým zužitkoval svou převahu ve 35. min., kdy otevřel skóre utkání Pavel Zelený. S jednobrankovým náskokem také odcházela náchodsko – deštenská rezerva do kabin. Ve druhé půli to byli opět hosté, kteří udávali tempo hry. V 65. min. upravil hostující Malý na 2:0 a vítězství hostů z Náchoda pečetil pět minut před koncem utkání Umlauf. Domácí tým předvedl málo ze svého umění, drtivá většina jeho akcí končila na vápně hostujícího týmu.


Branky Náchoda B: Pavel Zelený, Malý, Umlauf.


Sestava Náchoda B: Strazzer – Vlček (64. Tolda), Gross, Kalmán, Petr Zelený – Šimon (52. Malý), Franců (70. Výborný), Balek, Pavel Zelený – Umlauf, Udod.

 

Nový Bydžov – Broumov 5:3 (1:1).

Na čerstvě podmáčeném terénu začali domácí náporem a již v 18. min. šli po rohovém kopu do vedení 1:0. Tento stav vydržel do 25. min., kdy trestný kop Čiháka zachytila až síť za domácím gólmanem – 1:1. Deset minut nato Růžička z voleje přeloboval brankáře Bydžova, jeho pokus ale zastavilo břevno. Pět minut před pauzou prokličkoval domácí obranou Hanzlík, ale zakončil slabě. Krátce nato se na druhé straně vyznamenal brankář Broumova Martin. Sny Broumova o dobrém výsledku začaly brát za své v 55. min., kdy se po trestném kopu a následné hlavičce ujal Bydžov vedení 2:1. Hostům se však podařilo opět vyrovnat. V 66. min. unikl po pravé straně Štejnar a jeho centr zakončil volejem přesně Čihák – 2:2. Nerozhodný stav ale vydržel jen tři minuty, to domácí hlavou upravili na 3:2. Deset minut před koncem domácí ostřelovali hostující branku a natřikrát zvýšili na 4:2. O čtyři minuty později utekl broumovské obraně domácí hráč a po kličce brankáři zvýšil na 5:2. V nastaveném čase pak Hanzlík ještě upravil na konečných 5:3.
Branky Broumova: Čihák 2, Hanzlík.
Sestava Broumova: Martin – Harasevič, Vejprava, Panny, Kuneš – Louda, Štejnar (79. Schubert), Hušek, Čihák (77. Mucha) – M. Růžička (82. Kotyza), Hanzlík.