SKUPINA O POSTUP

Machov – Babí 0:1
Utkání začali lépe domácí, měli převahu i šance, ty ale nevyužili. Ke konci poločasu se již hra vyrovnala, ale do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. I po přestávce se hrálo vyrovnané utkání. Největší šanci domácích měl Martinec, ale z malého vápna trefil na brankové čáře stojícího obránce. V 80. min. si na sklepnutý centr naběhl hostující Kozák a ranou k tyči nedal machovskému brankáři šanci – 0:1.

Fakta – branka: Daniel Kozák. Rozhodčí: Miroslav Halama, Jan Berka. ŽK: 3:1. Diváků: 20. Poločas: 0:0.

Police n. M. B – Teplice n. M. 2:2
Domácí měli výborný vstup do utkání, když bezbrankovým skóre pohnuli už po čtyřech minutách. Z vedení se však Police dlouho neradovala, za další dvě minuty bylo totiž srovnáno. Pokud chtěly Teplice ještě teoreticky pomýšlet na postup, musely vyhrát. Blízko k otočení skóre byli Tepličtí při výhodě pokutového kopu, tuto výhodu ale promarnili. Trest tak přišel ve 35. min., když se domácí po diskutabilní ofsajdové situaci dostali opět do vedení. Těsně před odchodem do kabin ale hosté znovu srovnali. Druhá půle už branku nepřinesla.

Fakta – branky: Jaroslav Čermák, Radim Tér – Pavel Cabrnoch, Zdeněk Florián. Rozhodčí: Michal Vaníček. ŽK: 3:3. Diváků: 50. Poločas: 2:2.

Hejtmánkovice – Č. Kostelec B 1:1
V prvním poločase měli více ze hry domácí a ti šli také po čtvrt hodině hry do vedení, když se trefil Horváth. Po změně stran domácím odešly síly, naopak omlazený tým Kostelce převzal iniciativu a v 69. min. zaslouženě Křesťanem vyrovnal na 1:1.

Fakta – branka: Petr Horváth – Petr Křesťan. Rozhodčí: Jan Gieci, Filip Svoboda. ŽK: 0:2. Diváků: 50. Poločas: 1:0.

SKUPINA O SESTUP

Hronov – Velké Poříčí A 1:2
Domácí nastoupili s pěti dorostenci a v prvním poločase byli lepší, své šance ale proměnit nedokázali. Hosté naopak hrozili rychlonohým Khunem a hlavičkujícím Závadou. Byl to právě Závada, který po hodině hry otevřel gólový účet. Domácí po inkasované brance vyvinuli tlak, vyrovnat se jim podařilo až až pět minut před koncem, když se po centru Šrajbra prosadil Rojšl. Velké Poříčí se však může spolehnout na Závadu, který v poslední minutě strhl vítězství na stranu hostí – 1:2.

Fakta – branky: Michal Rojšl – Petr Závada 2. Rozhodčí: Tomáš Franěk, Marcel Bareš st. Michal Šedivý. ŽK: 1:1. Diváků: 120. Poločas: 0:0.

Meziměstí – Velká Jesenice 4:1
V Meziměstí se hrál výborný fotbal, který domácí okořenili úvodní brankou hned v 1. minutě. Po půl hodině hry Meziměstí předvedlo krásnou kombinaci, na jejímž konci byl mladíček Michal Dušánek – 2:0. O pět minut později se ve vápně domácích uvolnil jesenický Čermák a bylo to 2:1. Hned v první minutě druhé části zlikvidoval domácí brankář nájezd Čermáka. Hra se poté přelévala na obě strany a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Po hodině hry předvedli domácí další pohlednou kombinaci, na jejímž konci byl střídající Macúš. Tečku za utkáním udělal domácí Krejčí.

Fakta – branky: Martin Macúš, Jaroslav Herzán, Michal Dušánek, Vojtěch Krejčí – Jan Čermák. Rozhodčí: Vít Linhart, Radek Kalaš, Miroslav Nepokoj. ŽK: 1:2. Diváků: 60. Poločas: 2:1.

Jaroměř B – Stárkov 2:1
Vše podstatné se v Jaroměři událo až po změně stran. Nejprve se Jaroměř ujala vedení, poté však Stárkov využil laxní hry domácích k vyrovnání. Poslední slovo ale měli domácí, kteří druhým gólem Jakuba Horáka strhli vítězství na svou stranu.

Fakta – branky: Jakub Horák 2 – Pavel Zelený. Rozhodčí: Pavel Lokvenc st., Miroslav Halama, Jan Berka. ŽK: 0:0. Diváků: 30. Poločas: 0:0.

Duel minulého kola mezi Sokolem Stárkov a AFK Hronov byl kontumován 3:0 ve prospěch domácích, neboť za hosty nastoupil hráč v trestu.