FK Náchod-Deštné – FK Dobrovice 1:0 (0:0). Do utkání vstoupili domácí hodně aktivně, často drželi míč na svých kopačkách a soupeře vůbec k ničemu nepouštěli. Bohužel do šance se dlouho nemohli dostat ani Náchodští. První vážnější ohrožení branky ale přece jen měli na svědomí domácí. V 18. min. vysprintoval s míčem u nohy z vlastní poloviny dobře hrající O. Vít, před hranicí vápna předal míč Jandíkovi, který z otočky protáhl hostujícího gólmana. Do první vyložené šance utkání se ale po půl hodině hry dostaly Dobrovice, Hrdina však tváří v tvář Kobosovi neuspěl. S přibývajícím časem hrozili hosté čím dál tím více a do druhé vyložené šance se dostali pět minut před přestávkou. Miškovský se naštěstí pro domácí zalekl volného prostoru a z velkého vápna netrefil branku.

Do druhé půle opět vstoupili o něco aktivněji domácí, kteří v průběhu zápasu předvedli několik nacvičených signálů, ale dlouho to k ničemu nevedlo. Až v 65. min. se k rohovému kopu postavil O. Vít, nadýchaným centrem našel Jandíka, který si s podobnými míči už ví rady – 1:0. Domácí rázem pookřáli a v krátkém sledu předvedli několik pohledných akcí, další branky se ale už domácí příznivci nedočkali. A protože Náchodští nepřipustili žádné komplikace ani ve své defenzivě, skončilo utkání hubenou, ale důležitou výhrou Náchoda.

Fakta – branka: 65. Jandík. Rozhodčí: Dujsík (Opatovice n. Lab.). ŽK: 1:2. Diváků: 100. Poločas: 0:0. Sestavy – FK Náchod-Deštné: Kobos – Jirman, Škoda, Hubka, Rompotl – O. Vít, Srkal (46. Malý), Nejman, Belák (46. Petr) – Jandík, Sedláček (78. Šťavík). FK Dobrovice: Kraus – Pecinovský (80. Bým), Murárik, Vladyka, Zbončák – Trávník, Miškovský, Šulc, Veinlich (73. Jílek) – Boško, Hrdina.