FK Náchod-Deštné – RMSK Cidlina Nový Bydžov 3:0 (2:0). Ofenzivně poskládaná domácí jedenáctka na svého soupeře doslova vlétla. Už v 5. min. se míč šťastně odrazil do brejku k Šorfovi, ten však z těžkého úhlu napálil jen vzdálenější tyč. O chvíli později na druhé straně Tomešův centr nadělal Kobosovi až překvapivě hodně práce. Ve 23. min. centroval zleva domácí Rompotl a Sedláčkova jemná teč nasměrovala míč pouze do břevna. O tři minuty později se Náchodští dočkali zaslouženého vedení. Za obranou Bydžova se ocitl Šorfa, šel do kličky, jenže jeho úmysl gólman vystihl. Šorfa tedy míč vrátil za sebe nabíhajícímu Sedláčkovi, ten trefil před prázdnou brankou záda vracejícího se stopera, od něhož se balon dostal k Jandíkovi, jenž už před opuštěnou brankou nezaváhal – 1:0. Na druhou trefu se v Bělovsi čekalo jen šest minut. To Vítův rohový kop našel přesně na malém vápně hlavu Šorfy a bylo to 2:0.


Začátek druhé půle patřil jednoznačně hostům, kteří domácím zle zatápěli. V 53. min. se nadechl k ráně Blažej a jeho dělovka ten těsně minula plachtícího Kobose i jeho pravou tyč. O další nápor se hosté připravili sami. V 65. min. totiž novobydžovský zadák podklouzl při nakopnutém míči a pro Sedláčka už nebyl problém přehodit vybíhajícího gólmana – 3:0. Čtvrt hodiny před koncem zazlobili naposledy hosté, když Blažej opět pálil vedle. O pět minut později vracel po přetaženém rohu míč do ohně domácí Srkal a Jandík trefil tyč. Ve zbytku utkání už výborně hrající Náchodští nepřipustili žádné komplikace.

Fakta – branky: 26. Jandík, 32. Šorfa, 65. Sedláček. Rozhodčí: Novotný (Hradec Králové). ŽK: 0:0. Diváků: 250. Sestavy – FK Náchod-Deštné: Kobos – Jirman, Škoda, Hubka, Rompotl – Nejman, Vít, Belák (65. Srkal) – Šorfa (85. Pohl), Sedláček (71. Malý), Jandík. RMSK Cidlina Nový Bydžov: Cejnar – Pilař, Žalman, Matějka, Kubelka – Vaníček (77. Petřík), Blažej, Věchet (71. Obermaier), Tomeš – Kazda, Valenta (46. Vaněk).