Rychnov nad Kněžnou – Nové Město nad Metují 1:4 (0:2). Hosté byli od začátku zápasu lepším týmem a svoji převahu vyjádřili hned v úvodu vedoucí brankou Voráčka – 0:1. Novoměstští lepším pohybem a kombinační hrou nepouštěli mužstvo Rychnova do žádných výraznějších akcí a po půlhodině přidali Čopíkem druhý gól. V závěru poločasu se domácí sice trochu zvedli, ale gólový efekt jim to nepřineslo.
Ve druhém poločasu byla hra už vyrovnaná, domácí se i za pomoci větru tlačili na polovinu hostů, ale do gólových šancí se nedostávali. Podařilo se jim však snížit z pokutového kopu na 1:2. To bylo ale z jejich strany vše. Hosté si naopak rychlými protiútoky vytvořili několik slibných šancí, ty však zůstaly nevyužity. Až výstavní střela P. Růžičky znamenala třetí gól v síti Rychnova – 1:3. Závěr utkání se už opět odehrál v režii hostů, kteří ještě v poslední minutě utkání zvýšili z pokutového kopu na 1:4.
„I dnes se nám dařilo dobře kombinovat a připravit si dostatek střeleckých příležitostí. Ve druhé části hry jsme domácím individuálními chybami v rozehrávce připravili několik situací ke změně skóre, ze hry jsme však neinkasovali, což je pozitivní. Přítomní dorostenci se velmi dobře vyrovnali se svými úkoly a přispěli tak ke kvalitnímu výkonu celého mužstva," spokojeně shrnul průběh utkání novoměstský trenér Miloš Killar.
Branky N. Města: Voráček, Čopík, Růžička, P. Zákravský.
Sestava N. Města: Krunčík – Vítek, P. Zákravský, Nejman, Darebník – Voráček, Růžička, Borůvka (46. Králíček), A. Lelek – Sedláček (46. Koza), Čopík. (zm)