KRAJSKÝ PŘEBOR

Týniště nad Orlicí – Jaroměř 2:1 (0:1). Utkání začalo velmi svižně a diváci se měli na co dívat. Ve 3. min. zacentroval  Škoda a jeho přetažený míč skončil na břevně domácí branky. Od této doby bylo Týniště lepší, jenže žádnou ze svých tří šancí nevyužilo. Po úvodním tlaku domácích se hra na chvíli uklidnila. Ve 28. min. ztratil míč Ponikelský a Huňákův centr trefil těsně nad jaroměřskou branku Stejskal.  Ve 36. min. si narazil Kořínek s Divišem, šel sám na branku, jeho slabou střelu však domácí brankář pokryl. Pět minut před přestávkou už tato spolupráce vyšla. Diviš vyzval k sólu Kořínka, a ten se nadvakrát nemýlil – 0:1.
V úvodu druhého poločasu byla Jaroměř lepší a měla tři vyložené šance. V té největší Kořínek z malého vápna hlavičkuje těsně mimo. V 51. min. měl další šanci hlavou Exnar, ovšem rovněž minul. O pět minut později zahrávali domácí standardní situaci a Václavkovu hlavičku Klofanda zázračně vytáhl nad. V 74. min. zacentroval Plašil na nekrytého Špačka, který vyrovnal na 1:1.  V 83. min. se dostal do šance hostující Škoda, když šel sám na Marčišina, ovšem nedal. V 87. min. se dostal balón k volnému Václavkovi, který sám před Klofandou rozhodl o vítězství domácího týmu – 2:1.

I. A TŘÍDA

Dvůr Králové nad Labem B – Nové Město nad Metují 2:2 (1:1). Začátek utkání se vyznačoval snahou obou mužstev získat střed hřiště, což se podařilo hostům. Ve 13. min. přišla první vážnější akce Nového Města, kdy se do výborné pozice dostal Nejman, ale brankáře Daniela nepřekonal. Další slibná šance hostů přišla v 15. min., ale hlavička Voráčka po trestném kopu skončila těsně vedle. Hosté svoji převahu zužitkovali v 18. min., když přihrávku L. Zákravského proměnil Sedláček ve vedoucí gól – 0:1. Po této brance hosté zcela opanovali hru a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy padne další gól. Ve 21. min. trestný kop Valáška jen se štěstím domácí odvrátili na roh. Ve 25. min. se po kombinaci na jeden dotek dostal do „tutovky" Voráček, ale nedal. Ve 41. min. se po rychlé akci dostal do další gólové šance opět hostující Voráček, ale ani druhou šanci neproměnil. Domácí toto zaváhání potrestali dvě minuty před přestávkou, když po ojedinělé akci vyrovnal Marks na 1:1. O minutu později mohli jít domácí do vedení, ale Bohuška jim šanci skvělým zákrokem zmařil.
Do druhého poločasu nastoupili domácí povzbuzeni gólem do šatny s větším elánem a vytvořili si územní převahu. V 50. min. ale hostující Nejman trefil břevno domácí branky a o chvíli později tečovanou střelu Voráčka stačil Daniel vytěsnit na roh. Potom se hráčům Nového Města jejich kombinační hra zcela rozpadla a jen těžko se dostávali do nebezpečnějších akcí. Šance si naopak vytvářeli domácí. V 64. min. zahrozil z trestného kopu Macek a v 76. min. bleskový útok domácích likvidoval Bohuška. Hosté se snažili, ale pokud se dostali do zakončení, byl na svém místě brankář Daniel. V 84. min. bleskový útok domácích zakončil Tichovský a Dvůr vedl 2:1. Hosté však nesložili zbraně a v 90. min. po rohovém kopu Vít vyrovnal hlavou na konečných 2:2.
Sestava N. Města: Bohuška – L. Zákravský, T. Zákravský, P. Zákravský, Vít – Nejman, Růžička, Valášek, Darebník (62. Koza) – Voráček, Sedláček (46. Čopík).

I. B TŘÍDA

České Meziříčí – Machov  2:0 (0:0). Podzimní část soutěže vstoupila do své druhé poloviny a tu Machovští zahájili na půdě sedmého celku z Českého Meziříčí. Po domácím vítězství chtěli hosté přivést nějaký ten bodík i z venku, aby se udrželi v postupové čtyřce.
Od začátku se hrál bojovný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Domácí provětrávali hostující obranu jen střelami z dálky, ale s těmi neměl brankář Kaválek sebemenší problém. Na straně hostů stojí za zmínku šance Švába, kterému míč v poslední chvíli vypíchl jeden z obránců, a v poslední minutě první půle hlavička Svatoše, která jen těsně minula branku. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.
Od začátku druhé půle byli aktivnější domácí. Lépe kombinovali, ale do vyloženějších šancí je pozorná machovská obrana nepouštěla. Hosté se pokoušeli o brejky, ale vždy jim chyběl poslední krůček k přečíslení. Když už našli skulinku v obraně, selhali v koncovce, jako po hodině hry R. Čech. Svoji územní převahu tak využili domácí v 76. min. Na trestný kop Ježka si naběhl Čiháček a hlavou prodloužil míč do sítě – 1:0. Definitivní uklidnění pro domácí přišlo v 85. min., kdy se po velmi sporné ofsajdové situaci řítili dva hráči Meziříčí na branku. I s trochou štěstí sólo proměnil Baše a zvýšil na 2:0. Hosté potom vrhli všechny síly do útoku, ale ze závěrečného tlaku  nic nevytěžili.
Sestava Machova: Kaválek – O. Purtig, Tichý, Středa, Šolín – Zima, Kubeček (45. Martinec), R. Čech, Pich (80. Šulc) – Svatoš, Šváb (70. Scholz). (zm, jl, rš)