Hronov – Lokomotiva HK 0:3 (0:2). První nebezpečnou akci měli ve 4. min. domácí, když po centru Slezáka nedosáhl na míč Bašta. Vzápětí podržel Hronov brankář Krtička, který zlikvidoval vyloženou šanci hostů. Ti pokračovali v náporu a domácí jen bránili. Po čtvrthodině hry ještě zachránilo domácí břevno, ale bylo jen otázkou času, kdy půjdou hosté do vedení. Ve 23. min. se po chybě v obraně ujala hradecká Lokomotiva vedení – 0:1. Sedm minut po vedoucí brance to bylo již 0:2, když se hosté prosadili z přímého volného kopu. Do konce poločasu se pak již na výsledku nic nezměnilo.


Ve druhé části se hra odbývala mezi vápny, stále aktivnější byli ale hosté. Měli několik dobrých příležitostí, jednou vykopával míč z prázdné branky obránce Vít. Jediná vážnější akce domácích přišla až v závěru, ale hlavička Bašty skončila v rukou brankáře. V poslední minutě upravili hosté střelou z vápna na konečných 0:3.


Sestava Hronova: Krtička – Ansorge, Marek Vít, Šmíd, Slezák – Marx, Šrajbr, Bašta, Řehák (52. Moravec) – Přibyl (46. Nosek), P. Puraš.


Častolovice – Teplice nad Metují 5:0 (1:0). První poločas byl hodně vyrovnaný, první dvě šance patřily domácím, zazlobili ale i hosté. Po deseti minutách se hra přesunula do středu hřiště. Ve 26. min. zahrávali domácí standardní situaci, po níž se ujali vedení 1:0. Závěr první půle ale patřil jasně hostům. Ve 38. min. ideální přihrávku špatně zpracoval Mucha, vzápětí Fichtner ve stoprocentní šanci pálil jen do gólmana. Ve 44. min. pak Š. Kalaš v další vyložené šanci přestřelil.


Pět minut po změně stran však přišel centr domácích, který k překvapení všech zapadl přesně pod horní tyč teplické branky – 2:0. O dvě minuty později upravili domácí z penalty na 3:0. Poslední dvě branky si pak Častolovice schovaly do rozmezí 75. – 78. minuty, kdy uzavřely na konečných 5:0.


Sestava Teplic n. Met.: Cibulka – Brandejs, Hejnyš, Šubrt, Kaucký (50. Matouš) – Fichtner, Klicnar (53. Schejbal), D. Kalaš, Otta – Mucha, Š. Kalaš.


Babí – Dohalice 1:2 (1:1). Hodně nepovedené utkání předvedli svým divákům fotbalisté Babí, kteří v domácím prostředí nestačili na soupeře z Dohalic.
Přesto domácí nezačali utkání vůbec špatně, byli aktivní a zásluhou Fidlera se už ve 14. min. ujali vedení 1:0. O chvíli později šli sami na branku Fidler s Flaškou, jenže tato akce volající po gólu skončila nezdarem. Ze strany Dohalic tak přišel trest. Ve 28. min. se skóre měnilo, když hosté srovnali na 1:1. Od této chvíle se už domácí fotbalisté prakticky k ničemu nedostali. Vázla jim kombinace, nedostávali se do zakončení.


V této krizi domácí pokračovali i po změně stran, když prakticky za celý druhý poločas branku hostí neohrozili. Když už to vypadalo, že utkání skončí dělbou bodů, v 90. min. hosté vystřelili z dvaceti metrů a rozhodli – 1:2.
Branka Babí: Fidler.


Sestava Babí: Malík – Fetter, Stříbrný, Hanzl, Ducháčk – Kozák, Goca, Novák, Kratěna – Fidler, Flaška.