Výkony hráčů byly zajímavou podívanou pro diváky, jelikož míč neskákal a pohyb v hlubokém písku nebyl pro hráče tak snadný jako na travnaté ploše. Vítězství si odnesli hráči SK Vernéřovice.

Jedinou vadou byl celodenní drobný a vytrvalý déšť, který promáčel písek a pohyb byl pro hráče stále náročnější. Počasí odradilo i diváky, povzbuzovala jen hrstka těch skalních. Byla to velká škoda, protože sledovat hráče v soubojích bylo opravdu zajímavé a někdy až legrační.
Kvůli malé divácké účasti hlavně dětí tak zely pro ně připravené atrakce prázdnotou. I přesto měl turnaj velký úspěch, pro hráče to byl nový zážitek, který si všichni moc užívali.

„Je škoda, že se na víkend pokazilo počasí, které zřejmě odradilo spoustu návštěvníků. Jinak jsem však s akcí velice spokojený, přijelo všech patnáct přihlášených týmů. Zaznamenal jsem kladné ohlasy nadšených hráčů, kteří si to užili, jelikož plážový fotbal si u nás jen tak někde nezahrají. O tom, že je to lákavá příležitost svědčí, že k nám přijel tým fotbalistů až Jablonce,“ zhodnotil akci hlavní pořadatel Michal Gross.

Na dotaz, zda se bude tato akce ještě opakovat, odpověděl: „To záleží především na vedení města Náchoda, zda nám i příště umožní takovouto akci uspořádat. Zaznamenal jsem i ohlasy, že byl zájem o tuto akci i v jiných městech. Jedná se ale o dost náročnou přípravu, tak uvidíme, zda to případného zájemce neodradí.“ (jim)