Stárkov – Police n. Met. B 1:2
Lepší vstup do utkání předvedli hosté z Police, kteří šli už po osmi minutách hry do vedení – 0:1. Domácí však zbraně nesložili a po půl hodině hry se začínalo znovu. V prvním poločase měli domácí ještě další dvě vyložené šance, které ale neproměnili a protože se podobně vedlo i hostům, skóre se už do poločasu neměnilo. Po změně stran šel jeden z domácích hráčů sám na polického brankáře, ale nedal, což rozhodlo. Police si svůj úder schovala do poslední desetiminutovky, v níž dala z trestného kopu vítězný gól – 1:2.
Fakta – branky: Zdeněk Vencl – Pavel Hečko, David Kollert. Rozhodčí: Miloš Hofman, Jakub Franěk, Sebastian Štelzig. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1.

Velké Poříčí – Velká Jesenice 1:1
Domácí začali dobře, vytvořili si dvě slušné příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Hosté hlavně v první půli dobře bránili, chodili do brejků,  bezbrankových stav se ale nezměnil. Druhý poločas začali lépe domácí  a v 65. min. zaslouženě vedli. Pěknou individuální akcí se blýskl Vít, nacentroval do vápna a Závada nezaváhal – 1:0. Poříčí chtělo soupeře dorazit, jenže zapomínalo na zadní vrátka. V 70. min. se míč dostal na půlku k osamocenému jesenickému Čermákovi, který své sólo proměnil – 1:1. Deset minut před koncem domácí Vít předložil tutovku na malé vápno Neuschlovi, který trefil jediného hráče soupeře stojícího na brankové čáře. Poříčí ale nakonec může být rádo za bod, protože v 90. min. brankář Lokvenc vychytal hostům po závaru tři šance.
Fakta – branky: Petr Závada – Jan Čermák. Rozhodčí: Pavel Vítek, Jiří Prokeš. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 0:0.

Mezilesí – Jaroměř B 5:6
Mezilesí, vědomo si nutnosti  doma naplno bodovat, se do soupeře pustilo s vervou a  už ve 13. min. vedlo 2:0, kdy se trefili Pavel Škoda a Milan Holý. Potom však ukolébaní náskokem domácí polevili, toho využili hosté a postupně srovnali Seifertem a Vítem na 2:2. Domácí před přestávkou ještě zabrali a po přihrávce Vítka Maixner dorazil do prázdné branky – 3:2. Druhy poločas by se dal rozdělit na dvě poloviny, kdy si domácí vybudovali do 60. minuty luxusní náskok tří branek, který se zdál pro hosty nedostižný. Bohužel pro Mezilesí hosté z Jaroměř nehodili flintu do žita a v rozmezí 75. až 90. minuty výsledek dokonale otočili a zaslouženě udělili nemohoucím domácím lekci z fotbalové produktivity. Utkání s přehledem odřídil hlavní rozhodčí Gieci.
Fakta – branky: Lukáš Maixner 2, Jaroslav Drašnar, Pavel Škoda, Milan Holý – Miroslav Seifert 3, Tomáš Vít 2, Ersin Ameti. Rozhodčí: Jan Gieci, Miloš Hofman ml. ŽK: 2:1. ČK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 3:2.

Broumov B – Heřmánkovice 7:1
První poločas příliš fotbalové krásy nepobral, i přesto se domácím podařilo odskočit do dvoubrankového náskoku. Po změně stran už Broumovští jasně zápas ovládli, což dokázali vyjádřit i brankami.
Fakta – branky: Vlastimil Čihák 3, Tomáš Mucha 2, František Dunovský, Hassan Hamada Moustafa – Jiří Kment. Rozhodčí: Martin Pálka, Jan Gieci, Sebastian Štelzig. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 2:0.

Červený Kostelec B – Velichovky 2:1
První poločas byl oboustranně vyrovnaný, domácí si v něm vytvořili čtyři vyložené šance, dvě z nich pak dokázali přetavit v góly. Těsně před přestávkou však jeden z domácích hráčů viděl druhou žlutou a šel do sprch. Proti oslabenému Kostelci byli hosté ve druhé půli aktivnější, jenže domácí vsadili na brejky, po nichž si vytvořili několik dalších vyložených šancí, ty ale už proměnit nedokázali. Na konečných 2:1 snižovaly Velichovky zhruba deset minut před koncem zápasu.
Fakta – branky: Martin Zajíc, Marek Barták – Petr Dyrc. Rozhodčí: Jakub Vítek, Martin Záliš, Pavel Jirásek. ŽK: 3:1. ČK: 1:0. Diváci: 70. Poločas: 2:0.

TĚSNOU výhru 2:1 slavil v neděli dopoledne domácí Červený Kostelec B (v modrém) v souboji s Velichovkami.

Meziměstí – Babí 1:2
Domácí prospali první poločas, ve kterém Babí zahrozilo hned ve 2. min., kdy se mohlo ujmout vedení. Neproměňováním šancí to hosté domácím v první půli hodně ulehčili. Babí se ale přece jen dočkalo zaslouženého vedení, když využilo chyby v meziměstské rozehrávce. Po změně stran se hra domácích zlepšila a po vyrovnání mohlo jít Meziměstí dokonce do vedení, jenže dvakrát netrefilo branku. Tři body si nakonec odvezlo Babí, když mu na rozhodující gól domácí doslova namazali.
Fakta – branky: Michal Dušánek – Daniel Kozák 2. Rozhodčí: David Bárta, Lukáš Linhart, Jan Šulc. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Poločas: 0:1.

Hejtmánkovice – Teplice nad Metují 4:1
Zápas v Hejtmánkovicích příliš fotbalové krásy nepobral, hosté z Teplic přijeli bránit bezbrankový stav, byť byli první, kdo měl vyloženou šanci. Domácí však podržel brankář a poté se k němu přidal i zbytek týmu. Domácí do poločasu utekli soupeři na tříbrankový rozdíl, který Hejtmánkovičtí ještě po změně stran jedním gólem navýšili. Hosté vstřelili svůj čestný úspěch deset minut před koncem z pokutového kopu.
Fakta – branky: Miroslav Harasevič 2, Karel Šprinc, Ondřej Jirman – Tomáš Otta. Rozhodčí: Jan Gieci, Martin Pálka, Sebastian Štelzig. ŽK: 0:1. Diváci: 65. Poločas: 3:0.

Dolany – Česká Skalice 1:1
Utkání dvou rozdílných poločasů skončilo spravedlivou remízou. V prvním poločase byli lepší domácí, ovšem využili pouze jednu ze svých mnoha šancí. Ve druhém poločase se role obrátily a lepší hosté se trefili také pouze jednou. Výkony svých mužstev vyšperkovali oba gólmani.
Fakta – branky: Petr Cejnar – Jiří Suchánek. Rozhodčí: OFS Trutnov. ŽK: 1:1. Diváci: 70. Poločas: 1:0.  (mr, db)

Tabulka:
1. Police n. Met. B        3    3    0    0    8:4     9
2. Hejtmánkovice        3    2    1    0    12:2    7
3. Velké Poříčí              3    2    1    0    5:1      7
4. Broumov B             3    2    0    1    12:6    6
5. Babí                        3    2    0    1    8:2      6
6. Velká Jesenice         3    1    2    0    7:3      5
7. Dolany                    3    1    2    0    4:3      5
8. Meziměstí                3    1    1    1    6:5      4
9. Jaroměř B               3    1    1    1    13:13  4
10. Červ. Kostelec B    3    1    1    1    7:7      4
11. Velichovky             3    1    1    1    5:5     4
12. Česká Skalice         3    0    3    0    5:5     3
13. Mezilesí                  3    0    1    2    9:12    1
14. Stárkov                 3    0    0    3    1:9      0
15. Teplice n. Met.        3    0    0    3    1:12   0
16. Heřmánkovice        3    0    0    3    1:15   0