KATEGORIE U13

OFS Hradec Králové – OFS Náchod 1:1 (Vojtěch Orct). Náchod měl dobrý vstup do utkání a dokonce se ujal vedení. Pak se hra přelévala ze strany na stranu. Hradečtí měli více šancí, jednu z nich proměnili a zaslouženě vyrovnali.
OFS Náchod – OFS Jičín 4:3 (Radek Beran 2, Michaela Khýrová 2). Zápas jak na houpačce. Po dobrém úvodu Náchodští vedli 2:1, střední pasáž však měl lepší Jičín, který otočil na 3:2, v závěru ale Náchod strhl vítězství na svou stranu.
OFS Rychnov nad Kněžnou – OFS Náchod 2:11 (Filip Novák 5, Michaela Khýrová 2, Radek Beran 2, Václav Pohl, Vojtěch Orct). Jednoznačná záležitost výběru Náchodska.
OFS Náchod – OFS Trutnov 4:0 (Filip Neumann, Václav Pohl, Matyáš Rýdl, Filip Novák). Po úvodních dvou brankách výběr OFS Náchod utkání kontroloval a nakonec přidal další dvě přesné trefy.
„Za celý turnaj musíme naše hráče samozřejmě pochválit. Mužstvo hrálo jako jeden celek, nikdo výrazně nevyčníval ani nepropadal. Střelecky to bylo také na výbornou, o čemž svědčí 20 vstřelených branek. Za zmínku stojí, že nejlepším střelcem se stal náš Filip Novák se šesti brankami a nejlepším brankářem byl vyhlášen také hráč našeho výběru, Lukáš Červenka,"  chválili trenéři Václav Pohl a Marcel Vavera.
OFS Náchod U13 reprezentovali: Lukáš Červenka, Vojtěch Orct, Michaela Khýrová, Radek Beran (Jiskra Jaroměř), Václav Pohl, Kateřina Nosková (AFK Hronov), Filip Neumann (TJ Červený Kostelec), Matyáš Rýdl (RSCM Rozkoš) a Filip Novák (Sokol Stárkov).

1. OFS Náchod                3    1    0    20:6    10
2. OFS Hradec Král.         3    1    0    16:5     10
3. OFS Jičín                     2    0    2    17:10    6
4. OFS Trutnov               1    0    3    10:18    3
5. OFS Rychnov n. Kn.   0    0    4    7:31       0

KATEGORIE U12

OFS Hradec Králové – OFS Náchod 2:2 (Štěpán Hornych, Filip  Kalaš). Náchodští podali velmi dobrý výkon, ujali se dvoubrankového vedení, o které však v závěru přišli.
OFS Náchod – OFS Jičín 3:2 (Filip Kalaš 2, Josef  Martinec). Také proti OFS Jičín začali Náchodští dobře, postupně si vypracovali tříbrankový náskok, jenže pak polevili a Jičín snížil na 3:2. V dramatickém závěru už OFS Náchod těsné vedení uhájil.
OFS Rychnov nad Kněžnou – OFS Náchod 1:3 (Pavel Franc 2, Vojtěch Jirásek). Proti výběru Rychnovska předvedli svěřenci trenérů Galby a France nejlepší výkon a zaslouženě zvítězili.
OFS Náchod – OFS Trutnov 1:4 (Filip Kalaš). Proti Trutnovu podali naopak Náchodští nejslabší výkon a na dobře silově stavený tým nestačili.
„Celý turnaj bychom zhodnotili jako vydařený. Celkově jsme se umístili na krásném druhém místě a s herním projevem, který jsme předvedli, se nemáme za co stydět. Nejlepším hráčem v kategorii U12 byl vyhlášen Filip Kalaš. Tímto Filipovi a celému výběru gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci okresu Náchod. Výrazně bychom rádi vypíchli i roli, kterou v turnaji sehrál Ondra Spišák, který nehrál na svém tradičním postu, ale zastoupil brankáře. Hrál výborně a jeho výkon výrazně přispěl k druhému místu na turnaji," shodli se trenéři výběru OFS Náchod U12 Dušan Galba a Daniel Franc.
OFS Náchod U12 reprezentovali: Spišák – Kalaš, Žahourek, Hornych, Martinec, Franc, Šimek, Jirásek, Ťokan. (pv, mr)

1.OFS Trutnov               3    1    0    15:4    10
2.OFS Náchod                2    1    1    9:9       7
3. OFS Jičín                    2    0    2    15:11    6
4. OFS Hradec Král.        1    2    1    14:11    5
5. OFS Rychnov n. K.    0    0    4    3:21      0

DRUHOU příčku obsadil na turnaji Zimní halové ligy v Třebši výběr OFS Náchod kategorie U12.