V něm na svém hřišti přivítal poslední celek tabulky, který se v průběhu zápasu dokonce dostal do dvoubrankového vedení, nakonec si ale odvezl „jen" dva body za vítězství v penaltovém rozsřelu.

Jaroměř - Semily 2:2 (0:1), na penalty 4:5. Hosté začali v Jaroměři velmi dobře a byli lepším týmem. V 5. min. vystřelil dělovku hostující Vlach, ale Ondráček míč skvěle vyrazil. Hned v následující minutě střílel nebezpečně hostující Hurt a po něm dorážel Abrahám, ale Ondráček byl opět na místě. Semily byly v této fázi zápasu jednoznačně lepším týmem a domácí se nemohli dostat do hry. Ve 23. min. již zaslouženě udeřilo. Trestný kop z pětadvaceti metrů proměnil hostující Nesvadba – 0:1. Jaroměř neprobral ani tento gól a hosté měli další šance. Po půl hodině hry centroval zprava Hurt na nabíhajícího Suka, který těsně minul domácí branku. Jaroměř přidala až ke konci poločasu. Ve 39. min. kopal roh Čenovský, míč se dostal k Holubovi, ale jeho střelu i následnou dorážku Kilevníka hostující obrana s velikým štěstím odvrátila. Těsně před odchodem do kabin zahrával domácí Kilevník trestný kop, ale pouze do břevna hostující branky. Ve 45. min. ještě střílel pěkně jaroměřský Škoda, ale jen těsně vedle Masaříkovy branky.

Jaroměř nevstoupila dobře ani do druhého poločasu a hosté trestali. V 52. min. ztratil na polovině hřiště míč Bano, hosté podnikli rychlý brejk a Hurt se krásně trefil – 0:2. Po tomto gólu se Jaroměř přeci jen probrala a snažila se s výsledkem něco udělat. Po hodině hry vyběhl hostující brankář dost riskantně za vápno a vyrazil míč před sebe. Ten se snažil lobem vrátit do jeho branky Čenovský, ale jen těsně přestřelil. O tři minuty později podnikly další rychlý kontr Semily, ale Ondráček byl opět na místě. V 80. min. trefili hosté břevno a i následná dorážka šla mimo, a tak se potvrdilo staré pravidlo nedáš – dostaneš. V minutě následující zakombinovali Škoda, Seifert a Kilevník, míč propadl k úplně volnému Vladekovi, který levou nohou propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Jaroměř se tlačila za vyrovnáním, ale hosté dále hrozili z brejků. Jeden takový neproměnil nadvakrát hostující Bína, když si vylámal zuby na pozorném Ondráčkovi. V 84. min. měla Jaroměř stoprocentní šanci na vyrovnání. Vladeka utekl na pravé straně a nacentroval na úplně volného Seiferta, který nikým neobtěžován minul hostující branku. V 88. min. se Jaroměř přece jen dočkala. Holub vyvezl míč, obešel několik protihráčů, předložil ideálně Kilevníkovi, který z jednoho doteku trefil nádherně šibenici hostující branky – 2:2.

Do konce zápasu se již nic nestalo, a tak přišly na řadu penalty. V nich byli lepším týmem hosté a po zásluze získali bod navíc.