KRAJSKÝ PŘEBOR

Jičín – Jaroměř 7:1 (2:0). V úvodu zápasu se dařilo Jaroměři držet míč na svých kopačkách a nepouštěla domácí ke své brance. Ve 25. min. po několika drobných chybách v jaroměřské obraně prošel míč  vápnem k Víchovi, a ten ho zblízka poslal do jaroměřské branky – 1:0. O tři minuty později mohla Jaroměř vyrovnat, jenže po Škodově centru trefil Ponikelský hlavou břevno.  Ve 41. min. zahrával Jičín přímý kop, přetažený centr vrátili domácí před branku a Řeháček zblízka upravil na – 2:0.
Hned po změně stran přidali domácí další gól. Ve 47. min. byl Hrobský atakován, neudržel míč, a Vích překonal Klofandu –  3:0. V 51. min. si na jaroměřském vápně pohodlně připravil míč ke střele Horáček a přesnou ranou k tyči zvýšil vedení Jičína už na 4:0. V 63. min. zkompletoval domácí Vích hattrick –  5:0. O další minutu později po centru zleva vyrazil brankář Klofanda míč ke Škopánovi, a ten mu ho vrátil do sítě – 6:0.  V 78. min. přihrál hostující Ulrych zprava před branku a Ruprich se trefil přesně – 6:1. V 84. minutě po útoku po levé straně a přihrávce před branku Přidal Haken sedmý gól domácích.

Broumov – Česká Skalice 2:0 (0:0). Úvodní desetiminutovka byla svižná, už v 6. min. pronikl domácí Zinke na vápno, jeho tvrdou střelu ale skalický gólman vyrazil. Poté hra upadla do podprůměru a přesunula se mezi obě vápna. Po půl hodině hlavičkoval domácí Beran těsně vedle. O deset minut později se neujal ani přízemní pokus Kuru, a po chvíli se ve svém druhém hlavičkovém pokusu znovu neprosadil Beran.
Na první branku tak domácí diváci čekali až do 55. min., kdy utekl po pravé straně Kuru, jeho ránu skalický gólman  vyrazil a dobíhající Novák dal na 1:0. V 61. min. zahrával trestný kop domácí Růžička a ranou skrz zeď upravil na 2:0. V 86. min. střídající Šimon šel sám na skalického gólmana, ten ale dobře vykryl střelecký úhel a ránu kryl.

Libčany – Červený Kostelec 0:4 (0:2). Hosté se zápasu na půdě druhého celku tabulky nezalekli a od úvodní minuty byli aktivnějším týmem. Poprvé to brankově dokázali využít na konci úvodní půl hodiny, kdy se svou první (a zdaleka ne poslední) trefou v utkání prosadil Martin Vít – 0:1. Tentýž hráč se pět minut před přestávko zapsal do střelecké listiny i podruhé – 0:2.
Úvodní čtvrt hodina druhé půle patřila domácím, kteří se snažili s výsledkem ještě něco udělat. Kostelec však náporu odolal a s přibývajícími minutami opět přebíral taktovku utkání. Tu střeleckou pevně třímal Martin Vít, který čistý hattrick zkompletoval v 79. minutě – 0:3. Konečnou podobu dal výsledku v nastaveném čase David Hlava – 0:4.

I. A TŘÍDA

Vysoká nad Labem – Police nad Metují 1:3 (1:0). V prvním poločase domácí svým pohybem a rychlostí soupeře z Police přehrávali, hostům se naopak nedařila kombinace, nedokázali udržet míč a za to přišel pět minut před přestávkou trest, kdy šla Vysoká do vedení. Hosté si i přes nevýraznou hru vypracovali v první půli dvě příležitosti, ale jejich zakončení bylo nepřesné.
Ve druhém poločase se polická hra zlepšila, hosté začali kombinovat po zemi, získali převahu, kterou dokázali v závěru zápasu zúročit také střelecky. Po odražených míčích postupně skórovali Pášma (65. minuta), o deset minut později Seidlman krásnou střelou z hranice šestnáctky a na konečných 1:3 upravoval v 85. min. Schubert.
Sestava Police nad Metují: Kučera – Šnábl, Panny, Pášma, Kollert – Klapkovský, Schubert, Švorčík (70. Sivak), Seidlman – Jandík, Kalaš (90. Hejnyš).

I. B TŘÍDA

Miletín – Nové Město nad Metují 3:1 (2:0). Utkání  začalo pro domácí velice dobře. Už ve 3. min. prokombinovali do vápna a Urban křížnou střelou poslal Miletín do vedení 1:0. Branka domácí nastartovala a ti důraznou hrou nepouštěli hosty do žádné akce. Nové Město se do prvního vážnějšího ohrožení miletínské branky dostalo v 10. min., ale chyběla finální přihrávka. Ve 20. min. vyslal na branku Miletína technickou střelu Klikar, ale Schejbal ji efektním zákrokem kryl. Ve 22. min. musel naopak po trestném kopu domácích ukázat své umění Šrámek v novoměstské brance. Následoval rychlý útok hostí, ale ti nedokázali přečíslení využít.  V závěru poločasu převzali hosté iniciativu, ale do zakončení se prakticky nedostali. Ve 43. min. zužitkovali domácí rychlý protiútok a Jukl  zvýšil na  poločasových 2:0.
Začátek druhého poločasu mohl ještě vývoj utkání zvrátit. Ve 47. min. se dostal do vyložené gólové šance T. Zákravský, ale trefil jen břevno a následující dorážku už brankář Schejbal kryl. Vzápětí však obrana hostů zapomněla na zcela volného Leplta, a ten bezpečně zvýšil vedení Miletína na 3:0. Hosté však nesložili zbraně, zvýšili aktivitu a hra se přesunula na polovinu domácích. Ti však pozornou a důraznou obranou nepouštěli novoměstské útočníky do zakončení. V 64. min. se po levé straně protáhl Srubjan, jeho přihrávku prodloužil T. Zákravský a Růžička snížil na 3:1. V 66. min. se ve vápně uvolnil P. Zákravský, jeho střela však skončila vysoko nad domácí brankou. Hosté dál útočili, ale nedokázali si vypracovat gólovou příležitost. Postupem času se hra přiostřila, obě mužstva měla poměrně velké množství standardních situací, ale nedokázala je vyžít. V závěru utkání byl ještě hostům po druhé žluté kartě vyloučen T. Zákravský a bylo jasné, že si domácí už zasloužené vítězství nenechají vzít.
Sestava N. Města: Šrámek – Darebník, P. Zákravský, Kálmán, Vávra – L. Zákravský, Klikar (55. Mervart), T. Zákravský, Srubjan – Růžička, Čopík. (mr, mich, zm)