Náchod – Hradec Králové U19 1:1 (0:0). Domácím jako by po sobotním pohárovém zápase chyběla šťáva, ta naopak nechyběla hradeckým mladíkům, kteří byli hlavně v první půli výrazně aktivnějším a lepším týmem.

Do náchodské branky se od úvodní minuty postavil mladíček Hladík, který ukázal svůj nesporný talent po čtvrt hodině hry, kdy vytáhl nebezpečnou hlavičku hostů. Domácí odpověděli za další čtvrt hodinu, kdy pálil z úhlu Zinke a jeho jedovatá rána jen těsně minula levou tyč hostující branky. Pět minut před přestávkou vyzkoušeli Hradečtí pozornost Hladíka propagační střelou zpoza vápna, vzápětí už síť za Hladíkem napnuli, jejich gól však sudí pro ofsajd neuznal. Těsně před poločasovým hvizdem hostující hráč placírkou z hranice vápna olízl břevno domácí branky.

O VYROVNÁNÍ SE 
POSTARALI AFRIČANÉ

Do druhé půle oba trenéři promíchali sestavy a hra se opticky vyrovnala. V 56. min. se hostující fotbalisté vyhnuli nastraženému ofsajd systému a šli zaslouženě do vedení – 0:1. Domácí gólově odpověděli o deset minut později, kdy Omovie od brankové čáry centruje do malého vápna, tam se vyšrouboval do vzduchu Jimmy a hlavou srovnal na 1:1. V 78. min. domácí opět hasili šanci Hradce až na poslední chvíli, v 84. min. na druhé straně Brich trefuje břevno. Poslední velkou šanci zápasu měli ale hostující mladíčci, jejichž tutovku z 88. min. kryje Hladík reflexivním zákrokem.

Sestava Náchoda, I. poločas: Hladík - Krá, Rompotl, Kábrt, Punar - Hanel, Malý, Brich, Petr - Káva, Zinke. II. poločas: Hladík - Král, Hable, Kábrt, Runkas - Chládek, Brich, Hanel, Malý - Jimmy, Omovie.