Ten je letos určen klukům narozeným v roce 2004 a mladším. Hrát se bude tradičně na městském fotbalovém stadionu v České Skalici. Závazné přihlášky podávejte mailem (fotbal-ceska.skalice@seznam .cz) nebo telefonicky (603 753 473 Jan Holý), a to nejpozději do 20. srpna 2012.

Samotný turnaj se těší zájmu nejen okolních týmů, ale také výběrů ze všech koutů naší republiky. „Memoriál v minulosti navštívila družstva zvučných jmen, vedle kterých startovaly týmy z nejzapadlejších vísek a městeček. Jsme rádi, že se k nám mnohá mužstva pravidelně vracejí," říká za pořádající RSCM Rozkoš Česká Skalice Jan Holý.

Pořadatelé budou potěšeni, když se i vaše mužstvo zúčastní tohoto fotbalového svátku v kraji mládí Boženy Němcové. Memoriál Jiřího Břížďaly lze rovněž využít jako kvalitní přípravu před startem podzimní sezóny, která na Náchodsku začne pro tyto malé fotbalisty o týden později.

Připraveno bude základní občerstvení, poháry pro vítěze i další dvě mužstva, různé ceny však mají pořadatelé zajištěny pro všechny týmy. Individuální ocenění budou vyhlášena zvlášť.

Turnaj se odehraje podle platných pravidel pro mladší přípravky, tj. počet hráčů 4+1, hřiště 25x45 metrů (1/4 velkého hřiště), branky 2x5 metrů. Hrací systém bude uzpůsoben tak, aby si všichni hodně zahráli a dlouho nečekali (k dispozici budou maximálně čtyři travnatá minihřiště a plocha pro rozcvičení).

Turnaj je vypsán pro maximálně dvanáct mužstev, takže s podáním přihlášky příliš neotálejte. (jah, mr)