Velké trápení předvádí v krajském přeboru Červený Kostelec, který se opět nedokázal střelecky prosadit. To se nepovedlo ani Broumovu. Jaroměř naopak doma nezaváhala a porazila hradeckou Slavii. V I. A třídě získala bod Police nad Metují, která však proměnila pouze jeden ze dvou pokutových kopů. Štěstí se v derby I. B třídy usmálo na Machov, který uspěl v Hronově. Provodov naopak dokázal prohospodařit tříbrankový náskok, aby nakonec zvítězil až díky čtvrtému gólu.

KRAJSKÝ PŘEBOR

Kratonohy – Červený Kostelec 1:0 (1:0). Další smolné utkání si připsali na své konto fotbalisté Červeného Kostelce. Vyrovnaný souboj v Kratonohách rozhodla branka domácích ve 38. minutě. Po změně stran byl blízko k vyrovnání loňský  nejlepší střelec krajského přeboru Martin Vít, jenže ani tomu to tam zatím nepadá. V posledních patnácti minutách otevřeli hosté hru a domácí podnikli několik rychlých útoků, hosty však podržel gólman. I přesto se nakonec Červený Kostelec vrací s prázdnou.

Úpice – Broumov 1:0 (1:0). Po opatrném začátku se první osmělil hostující Kuru, ale domácí gólman jeho střelu z malého vápna vyrazil. Ve 38. min. dostal neobsazený domácí hráč dva metry za velkým vápnem přesný centr, který zpracoval a přízemní střela proklouzla Dvořáčkovi pod tělem do branky – 1:0.
Deset minut po změně stran pálí domácí těsně nad. Po hodině hry se uvolnil Svoboda a jeho tvrdou střelu domácí gólman kryl. O pět minut později se jeden z úpických hráčů dostal sám před Dvořáčka, ale mířil vedle. V 68. min. utekl po ofsajdové situaci domácí hráč, ten posléze padá a hlavní sudí s nápovědou svého asistenta vylučuje Schuberta. Pět minut před koncem měli domácí stoprocentní šanci, ale Dvořáček svůj tým podržel. Těsně před koncem měl vyrovnání na kopačce Pohl, jenže z hranice penalty míří jen do brankáře.

Jaroměř – Slavia HK 2:0 (1:0). V opatrném začátku nechtěl ani jeden z týmů udělat chybu. Do první větší šance se dostali domácí, ovšem Kořínek hlavičkoval nad. Ve 27. min. zahrávala Jaroměř roh, ten propadl až na zadní tyč, kde ve skluzu skóroval Horák – 1:0. Ve 34. měli obrovskou šanci hosté. Trestný kop z poloviny hřiště se dostal k volnému Lánovi, kterého vychytal Ondráček, následnou dorážkou pak Šolc netrefil prázdnou domácí branku a přestřelil.  Ve 41. min. si dali málem hosté vlastní gól, když těsně před Horákem metr od brankové čáry odkopával Šolc.
Druhý poločas začali hosté aktivněji se snahou s výsledkem něco udělat. Jaroměř však pozorně bránila a nepouštěla Slavii do větší šance. V 54. min. se ukopl domácí Ponikelský, ovšem Derner hlavičkoval nad. V 69. min. podnikli rychlý brejk domácí. Michálek přihrál zleva do vápna na úplně volného Kořínka. Ten si před Maškem tváří v tvář dokázal poradit a přehodil vyběhnutého gólmana hostů – 2:0. V 71. min. měl velikou šanci Erber, ovšem Ondráček ho vychytal. O tři minuty později přehodil Michálek obranu hostů na nabíhajícího Diviše. Ten šel sám na branku, ovšem nahrál ještě doprava na Seiferta, jenže do ofsajdu. Čtvrt hodiny před koncem pláchl napravo Seifert, přihrál do vápna úplně volnému Kořínkovi, jeho střela však skončila na břevně hostující branky. V 89. min. pak ještě chytil Ondráček těžkou hlavičku Veselému.

I. A TŘÍDA

Třebechovice – Nové Město nad Metují 5:0 (3:0). Začátek utkání se odehrával ve středu hřiště a obě mužstva spíše testovala své možnosti. V 9. min. si na přesný pas Růžičky naběhl Vávra, dostal se do výborné střelecké pozice, jeho rána však skončila nad brankou domácích. Ve 13. min. zcela neškodný útok domácích zakončil střelou ze 30 metrů Lochman a poslal svůj tým do vedení 1:0. V 15. min. po rychlém útoku domácích následoval centr do vápna, kde novoměstská obrana nechala zcela volného M. Bíla a ten pohodlně zvýšil na 2:0. Po této brance domácí ovládli hru a hosté se prakticky jen bránili. Ve 26. min. T. Lukášek nakopl od postranní čáry míč do vápna, a ten k překvapení všech skončil v síti – 3:0.
Druhý poločas začal větší aktivitou hostí, ale nebezpečnou střelou prověřil pozornost Maura domácí Kolínek. Hosté pak více útočili, ale nevytvářeli si brankové příležitosti. Jedinou nebezpečnější střelu tak vyslal Valášek v 59. min., tu však Rolejček kryl. Vzruch do vyrovnaného průběhu druhého poločasu přinesla až 75. min., kdy po chybně odehraném jednoduchém míči přidal Horák čtvrtý gól Třebechovic. Skóre utkání uzavřel v 82. min. po rychlém útoku domácích D. Vích.
Sestava N. Města: Maur – L. Zákravský, Nejman, P. Zákravský, Vít – Darebník, Růžička, Valášek, Vávra (46. Lelek) – Voráček, Čopík (82. Hofman).

Police nad Metují – Vrchlabí 1:1 (0:1). Na technicky zdatnější hosty vyrukovali domácí s bojovností a už v 7. min. mohli vést. Po faulu na Patakiho dostala Police výhodu pokutového kopu, jenže ji neproměnila. Vrchlabí zlobilo hlavně po standardních situacích a po rohových kopech, to vše domácí přečkali až téměř do poločasu. Ve 41. min. však propadli ve středu hřiště a po chybě v defenzivě a tečované střele jde Vrchlabí do vedení 1:0.
Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, s tím rozdílem, že v průběhu půl hodiny domácí svého soupeře do žádné šance nepustili a naopak sami tam měli pár dobrých náznaků. Zaslouženého vyrovnání se Poličtí dočkali v 76. minutě. Po dalším faulu ve vápně se kopala druhá penalta, kterou Hauschke proměnil – 1:1. V hektickém závěru toužila obě mužstva po vítězství, blíže k němu měli hosté, kteří však nastřelili pouze břevno.
Sestava Police n. Met.: Kučera – Panny, Pavlů, Hauschke, Hejnyš (72. D. Kollert) – Šnábl, Seidlman, J. Kollert (82. Sivak), Pataki – Jandík, Mucha (89. Hečko).

I. B TŘÍDA

Hronov – Machov 1:2 (0:0). Okresní derby nepřineslo v první půli nijak pohlednou podívanou, i proto skončila první pětačtyřicetiminutovka bez branek.
Do té druhé vstoupili výrazněji lépe hosté, kteří šli trefou Šolína ze 49. minuty do vedení – 0:1. Hronov se nemohl dostat do tempa, což Machovu nevadilo a navíc s přibývajícím časem stále více útočil do rozevřenějších hronovských šiků. I díky tomu Martinec v 65. min. upravoval na 0:2.  Nepovedené domácí vystoupení zmírnil už pouze snížením na konečných 1:2 Polomský.
Sestavy – Hronov: Nyklíček – Štelzig, Zíta, Mir. Ansorge (51. Marx), Schreiber – Rojšl, Polomský, Mar. Ansorge (68. Lanta), Kubeček – Bašta (46. Danihel), Franců. Machov: Šváb – O. Purtig, Šolín, Středa, J. Purtig – Scholz (63.V.  Čech), R. Čech (89. Pich), Kubeček, Zima – Svatoš, Martinec (88. Šulc).

Přepychy – Provodov 3:4 (0:3). Od úvodu utkání byli hosté pány na hřišti, po levé straně podnikali rychlé akce na jeden až dva doteky, kdy se hlavně prosazoval záložník Khun. První branka tak zákonitě na sebe nenechala dlouho čekat. V 7. min. po centru a dorážce Pfeifera šli Provodovští do zaslouženého vedení – 0:1. Ve 13. min. nachytal domácího gólmana v nedbalkách Bensch, který z dvaceti metrů zavěsil na 2:0. Poté se ve dvou vyložených šancích ocitl Khun, ale nedal. Až ve 32. min. se opět Khun přehnal přes tři hráče a podél gólman dával na 3:0. Ve zbytku poločasu hosté trestuhodně zahazovali další šance.
S dojmem snadného a bezpečného vedení vstoupili hosté do druhé půle nekoncentrovaně a po hodině hry inkasovali z proměněného pokutového kopu – 1:3. Ani to nezafungovalo jako budíček, a tak domácí v rozmezí 70. až 75. minuty dvěma góly srovnali na 3:3. Až poté se Provodovští opět probudili, vynutili si tlak, jenže šance Beka ani Macka gólem neskončily. V 87. min. vyslal nemastnou – neslanou střelu na domácí branku Eimer a jeho pokus k překvapení všech skončil v síti – 3:4.
Sestava Provodova: Swaczyna – Pfeifer, Tolda (64. Kuneš), Výborný, Müller – Metzner (70. Bek), Pařízek, Biederman, Khun (46. Macek) – Bensch, Eimer. (zm, jl, mr)