KRAJSKÝ PŘEBOR

Kratonohy – Broumov 4:2 (2:0). Se silně podmáčeným hřištěm měli pořadatelé velké starosti, proto utkání začalo se čtvrt hodinovým zpožděním. I přes těžké podmínky se hrál oboustranně bojovný, kombinační fotbal, ve kterém měli v první půli více ze hry hosté, branky ale dávali domácí. Už v 5. min. to Kratonohy zkoušely nepřesnou ranou vedle branky. Hosté odpověděli v 17. min., kdy po centru z pravé strany Němeček hlavičkoval těsně nad branku. Gólově se první prosadili domácí. Ve 41. min. po chybě v obraně a centru z pravé strany otevřel skóre přesnou hlavičkou Nun – 1:0. Broumov chtěl ještě do poločasu odpovědět, jenže to byl znovu domácí Nun, který si poradil s broumovskou obranou a ve 44. min. upravil na poločasových 2:0.
Po změně stran se hosté prosadili ze standardních situací. Poprvé to bylo po rohu v 51. min., kdy Jaroš posadil míč na hlavu Beranovi a ten snížil na 2:1. Domácí však vyrovnání nedopustili, o pět minut později dostal pěkný míč do uličky Lesák a bylo to 3:1. V 67. min. zahrával Broumov opět rohový kop. Jarošův centr tentokrát našel Gajdoše, jenž snížil na 3:2. Hosté prahli po vyrovnání, to jim ale přáno nebylo. V 81. min. zmrazil veškeré broumovské naděje Veverka, který pěknou kombinační akci zakončil čtvrtou brankou – 4:2.

I. B TŘÍDA

Malšovice – Provodov 1:2 (0:1). Na podmáčené terénu se od začátku obě mužstva snažila o aktivní fotbal. Do první šance se dostali domácí, Swaczyna ale výborně zasáhl. Postupem času se osmělili také Provodovští. Do dobré šance se dostal Khun, ale ze čtyř metrů překopl branku. Domácí hrozili hlavně střelami ze střední vzdálenosti, s nimi si ale Swaczyna bez problémů poradil. Ve 28. min. se po přímém kopu Pařízka dostal k zakončení Zelený a hlavou otevřel skóre utkání – 0:1. Zbytek poločasu se dohrával za mírné převahy domácích, ale už bez šancí.
Do druhé půle Provodov nastoupil aktivně a po čtyřech minutách si vytvořil brankovou příležitost Macek, domácí brankář ale proti němu výborně zasáhl. S postupem času se domácí nemohli smířit s prohrou a sahali po ostrých zákrocích, na což jeden z malšovických hráčů v 72. minutě doplatil a byl vyloučen. Přesto se o deset minut později podařilo domácím po ojedinělém centru vyrovnat – 1:1. Hosté však zbraně nesložili a za další tři minuty se dostal do dobré šance Macek, ale selhal. Už v nastaveném čase vypadl domácímu brankáři míč po trestném kopu Samka a po obrovské skrumáži dotlačil míč do sítě Khun – 1:2.
Sestava Provodova: Swaczyna – Malý, Bek, Pfeifer, Zelený – Müller, Pařízek, Bensch (62. Samko), Khun – Eimer, Macek.

Police nad Metují B – Lokomotiva HK 4:0 (2:0). Po středečním sedmibrankovém výprasku s Malšovicemi nevystoupila polická rezerva ze svého stínu ani v domácím utkání s hradeckou Lokomotivou.
Polické trápení v ofenzivě pokračovalo i v domácím prostředí, a tak se kormidla hry ujali hosté, kteří dvěma góly na konci první půl hodiny utkání nasměrovali zápas na svou stranu. Bezradný polický výkon pokračoval i po změně stran, a když přišla čtvrt hodiny před koncem třetí branka v jejich síti, bylo rozhodnuto. Na konečných 0:4 upravovali hosté v samém závěru zápasu.
Sestava Police nad Metují B: Klásek – Pfeifer, Hejnyš, Lorenc, Hlávka (46. Klapkovský) – Sivak, Hovorka, Tauc, Tomášek (35. Kotrnec) – Kollert, Bergman. (mr)