KRAJSKÝ PŘEBOR

Červený Kostelec – Chlumec nad Cidlinou 0:0. V Červeném Kostelci byl v prvním poločase k vidění fotbal pod taktovkou domácích hráčů. Ti si během první pětačtyřicetiminutovky vypracovali několik vyložených brankových příležitostí, žádnou však neproměnili, jednou dokonce pomohlo soupeři břevno.
Ve druhém poločase už kostelecká aktivita výrazně opadla, domácí jako by zcela vypadli z role a  zcela upustili od své útočné nátlakové hry. To Chlumci vyhovovalo a nakonec mu to po bezbrankové remíze přineslo i bod.

Jičín – Broumov 4:0 (2:0). Utkání, ve kterém byli domácí lepším mužstvem, se mohlo skóre měnit už po jedenácti minutách. To dobře umístěnou střelu Jičína vyráží Drahorád mimo své tyče. O čtyři minuty později ale už broumovský gólman kapituloval. Po rohovém kopu vznikla v broumovském vápně skrumáž, v ní se nejlépe orientoval Řeháček a bylo to 1:0. Na konci první půl hodiny zahrával Broumov trestný kop. Šimonův centr našel ve vápně Pohla, jehož hlavičku vyráží jičínský brankář na tyč. O pět minut později měli na druhé straně velkou šanci domácí, Drahorád jim ji ale zhatil. Tři minuty před poločasovou pauzou prošel domácí hráč přes tři Broumovské do vápna, tam byl sražen a z nařízené penalty jdou domácí do dvoubrankového vedení – 2:0.
Stav, s nímž se dalo ještě něco dělat, drželi hosté do 76. minuty. V ní domácí přehráli broumovskou obranu a do prázdné branky zvýšili už na 3:0. Na konečných 4:0 dával Jičín z podobné akce v 84. minutě.

Jaroměř – Hořice 5:1 (2:0). Jaroměř začala utkání aktivněji a už v 7. min. šla do vedení. Kořínek přihrál na vápno Kašajíkovi, který z kroku trefil šibenici hostující branky – 1:0. Domácí měli i nadále více ze hry a ve 20. a 23. min. měli další velké šance Kořínek s Kašajíkem, stav se ale neměnil. Ve 25. min. měli největší šanci hosté. Nečesaný prošel středem hřiště a jeho krásná střela se zastavila na tyči Ondráčkovy branky. Ve 31. min. měl další gólovou šanci Kořínek po přihrávce Kašajíka, když přehazoval hostující obranu, ovšem střela šla vedle. O pět minut později přihrál Kašajík nezištně za obranu hostí na Čenovského, ten postupoval sám na brankáře Skalského a po zemi ho prostřelil – 2:0. Do konce poločasu měla Jaroměř ještě několik šancí, ovšem ty už nevyužila. Nevyužila ani tu největší ve 45 minutě, kdy byl faulován Exnar a kopala se penalta. Kořínek ji však neproměnil.
Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 53. min. přihrál na půlce do běhu Kořínek Škodovi, který si už se samostatným nájezdem věděl rady – 3:0. O dvě minuty později kopali hosté standardní situaci, Vávra se orientoval v mlýnici ve vápně nejlépe a snížil – 3:1. Jaroměř pokračovala v nátlakové hře a vytvářela si i šance, které ovšem nevyužil Kořínek, Németh ani další. V 74. min. ale už udeřilo. Častvaj přihrál ideálně do ulice Škodovi, a ten si s dalším samostatným nájezdem rovněž poradil – 4:1. Utkání se pak dohrávalo a Jaroměř vstřelila ještě jednu branku. Škoda přihrál ideálně před branku Kořínkovi, který doklepl do prázdné branky – 5:1.

I. A TŘÍDA

Kostelec nad Orlicí – Nové Město nad Metují 0:5 (0:4). Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří si hned ve 2. min. vytvořili po akci Voráčka slibnou šanci, ale hlavička Darebníka skončila nad. Vzápětí samostatnou akci zakončoval Sedláček, jeho střelu však vyrazil domácí brankář Vavřinec na roh. V 5. min. tvrdá střela Čopíka jen těsně minula branku. Po deseti minutách aktivita hostí polevila a do hry se dostali také domácí. V 11. min. po centru domácích došlo ve vápně k nedorozumění mezi obranou a brankářem a celkem nevinná akce mohla skončit gólem. To však bylo ze strany Kosteleckých vše. Hru opět ovládli Novoměstští a přesnou kombinační hrou poměrně lehce svého soupeře přehrávali. V 18. min. prudkou střelu Čopíka vyškrábl Vavřinec na roh. Ve 22. min. se ve vápně uvolnil Sedláček, ale jeho prudkou střelu brankář vyrazil. Ve 29. min. bleskovou akci Nového Města potáhl Sedláček, přihrál nabíhajícímu Lelkovi, a ten otevře skóre utkání – 0:1. Ve 33. min. nedůrazná domácí obrana poskytla příliš mnoho prostoru Srubjanovi, a ten dal z hranice vápna druhý gól hostů – 0:2. Další gólovou šanci měl ve 35. min. Čopík, ale příliš váhal se zakončením a domácí se ubránili. Ve 37. min. prošel Sedláček přes tři hráče, ale jeho střelu stačil brankář domácích vyrazit na roh. V minutě následující dal Voráček po rohovém kopu hlavou třetí novoměstský gól – 0:3. Poločasové skóre uzavřel po jednoduché přímé akci L. Zákravský – 0:4.
Úvod druhého poločasu se opět podařil hostům. Ve 48. min. si na dlouhý, přesný pas Srubjana naběhl Čopík a pohotovou střelou dal pátý gól –  0:5. O dvě minuty později přišla úplně stejná akce hostů, střela Čopíka však skončila těsně vedle. Po páté brance však hosté upustili od aktivní hry, soustředili se na držení míče a nechali hrát domácí. Ti měli jakousi optickou převahu, ale k zakončení se prakticky nedostali. Zápas se tak dohrával v poklidném tempu.
Sestava N. Města: Krunčík – L. Zákravský, Nejman, P. Zákravský, Darebník – Voráček, Lelek (75. Hofman), Srubjan, Čopík – Sedláček (52. Koza), Vít (54. Borůvka).

I. B TŘÍDA

Hronov – Doudleby nad Orlicí 0:0. Do Hronova přijel soupeř, který ještě mohl reálně usilovat o vedoucí příčku postupové skupiny F. To by však musel vyhrát, a to se nestalo.
V prvním poločase byli naopak lepší a aktivnější domácí, kteří si vypracovali jednu obrovskou příležitost, v zakončení však selhal Rojšl.
Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté, ti si díky rychlému přechodu do útoku vypracovali dvě slibné příležitost, v zakončení ale úspěšní nebyli. Poté opět převzali otěže utkání do svých rukou domácí a především příležitosti Danihela a Franců volaly po gólu. Ani domácím však v sobotu nebylo přáno, a proto skončilo utkání bezbrankovou remízou.
Sestava Hronova: Nyklíček – Mir. Ansorge, Schreiber, Puraš, Zíta – Bašta, Franců, Štelzig, Marx – Rojšl, Danihel.

Machov – České Meziříčí 2:4 (1:2). Domácí nezačali vůbec špatně a už ve 2. min. je poslal do vedení Zima. Z jednogólového náskoku se však domácí radovali jen sedm minut, neboť v 9. min. hostující Krajňák vyrovnává na 1:1. O deset minut později už favorit vedl, když Baše otáčí na 1:2. Ve zbytku první půle se hrál za úmorného vedra vyrovnaný zápas, ve kterém nemělo ani jedno z mužstev navrch.
Po změně stran převzali taktovku zápasu do svých rukou domácí, jenže přišla 69. min. a nařízený pokutový kop, který zápas definitivně zlomil – 1:3. Jiskru naděje vykřesal pro Machov deset minut před koncem svým druhým gólem Zima, poslední slovo měl však hostující Frynta, který v 87. min. uzavírá na konečných 2:4.
Sestava Machova: Šváb – Šolín, Tichý, Středa, Teichmann – Lecnar (46. Vl. Čech), R. Čech, Kubeček, Hurdálek (60. Štantejský) – Zima, Purtig.

Dobruška B – Provodov 0:9 (0:6). Hned z první vážnější akce se hosté ve 3. min. ujali vedení gólem Khuna, který obešel vše, co mu stálo v cestě – 1:0. O pět minut později se na půlce nadechl k individuální akci Kuneš, prošel až před dobrušskou branku, kde neomylně skóroval – 0:2. Totéž se povedlo ve 14. min. také Mackovi, který zvyšoval už na 3:0 pro hosty. Další pěknou individuální akci předvedl ve 20. min. Khun, jenž tak posunul ukazatel skóre už na 0:4. Na konci první půl hodiny zkompletoval Khun hattrick – 0:5. Tři minuty před odchodem do kabin předvedli pěknou kombinační akci Kuneš s Khunem a druhý jmenovaný zvyšuje už na 0:6.
Provodovský gólostroj pokračoval i po změně stran. Ve 48. min. sice provodovský brankář Swaczyna chybuje a sudí nařizuje pokutový kop, ten ale Swaczyna vystihl a svou hrubku tak napravil. O deset minut později Müller doráží Khunovu gólovou přihrávku – 0:7. V 64. min. přišla ke slovu nejhezčí akce utkání, po níž Kuneš „á la" Vratislav Lokvenc starší zvyšuje už na 0:8. Gólový účet zápasu uzavřel v 68. min. Pfeifer – 0:9.
Sestava Provodova: Swaczyna – Tolda, Vejprava, Pfeifer, Zelený – Kuneš, Metzner, Müller, Macek – Khun, Bensch (69. Bek). (jl, mr, zm)