Hejtmánkovice – Babí 2:0
První poločas zápasu v Hejtmánkovicích nabídl oboustranně vyrovnaný fotbal, ve kterém ale za prvních pětačtyřicet minut branka nepadla. Po změně stran převzali iniciativu domácí, kteří svou mírnou převahu dokázali dvakrát gólově vyjádřit. Na tyto trefy Babí odpověď nenašlo, a proto se z Hejtmánkovic vrací s prázdnou.
Fakta – branky: Miroslav Harasevič 2. Rozhodčí: Pavel Lokvenc st., Jan Šulc. ŽK: 3:1. Diváci: 70. Poločas: 0:0.

Mezilesí – Heřmánkovice 2:3
Souboj dvou celků ze dna tabulky mnoho fotbalové krásy nenabídl. Hosté poprvé zahrozili v 10. min., kdy Kment utekl domácím zadákům, ale mířil vedle. V 16. min. se skóre už měnilo, když centr do šestnáctky domácích brankář vyrazil na nohu hostujícího útočníka, který pohotově vrátil míč do sítě – 0:1. Na 0:2 zvyšoval Kment ve 34. minutě, kdy ukázal domácím obráncům záda a podél vyběhnutého gólmana zavěsil. Domácí měli neustálou, ale planou převahu, kterou nedokázali brankově vyjádřit. Do druhého poločasu domácí prostřídali a podařilo se jim v 53. min. snížit Škodou na 1:2. Dalším tlakem si po hodině hry vynutili vyrovnání na 2:2. Radost a očekávaný nápor domácích však netrval dlouho, protože o deset minut později se skóre opět měnilo v neprospěch naprosto frustrovaných domácích, kteří díky tomuto zvratu obdrželi ještě několik zcela zbytečných žlutých karet. Hosté si poté už svůj hubený náskok udrželi. „Klukům musím za heroický výkon poděkovat, je vidět, že když se chce, tak to jde," nechal se slyšet Luboš Jansa, spokojený trenér hostí.
Fakta – branky: David Švika, Pavel Škoda – Michal Kment 2, Rostislav Nouza. Rozhodčí: Petr Šolc, Pavel Chráska. ŽK: 4:2. Diváci: 80. Poločas: 0:2.

Stárkov – Velichovky 0:2
Domácí měli v utkání s Velichovkami trochu smůly, první gól totiž inkasovali z hraniční ofsajdové situace a naopak sami nedokázali dvě vyložené šance proměnit. V první se Novák řítil sám na branku soupeře, ale nedal, ve druhé šanci pak Novák selhal v hlavičkovém zakončení. Po změně stran domácí svůj herní projev zlepšili, tlačili, jenže branku nedali, a tak se opět prosadili hosté, kteří uzavřeli na konečných 0:2.
Fakta – branky: vlastní, Marek Novotný. Rozhodčí: OFS Trutnov. ŽK: 1:3. Diváci: 40. Poločas: 0:1.

Červený Kostelec B – Česká Skalice 1:3
V prvním poločase měli domácí optickou převahu, jenže opět pohořeli na neproměňování šancí. To naopak hosté nepohrdli hrubkou v kostelecké defenzivě a šli do jednogólového vedení. To však domácí ještě před poločasem smazali. Ve druhé půli byl k vidění vyrovnanější fotbal, v němž Skalice opět trestala kosteleckou bohorovnost a po brejcích uzavřela na konečných 1:3.
Fakta – branky: Martínek – Petr Kiezler 2, Pavel Železov. Rozhodčí: David Bárta, Miloš Hofman, Jakub Nymsa. ŽK: 3:0. ČK: 0:1. Diváci: 90. Poločas: 1:1.

Dolany – Meziměstí 2:4
Fotbalovější hosté byli od začátku aktivnější a už v 15. min. se ujali vedení. Na toto stačili ještě domácí zareagovat a po faulu na Náhlíka Sedláček proměnil pokutový kop, jenže ještě v téže minutě po faulu Sedláčka se kopala penalta i na druhé straně a hosté znovu vedli – 1:2. Po poločase se domácí snažili o vyrovnání, ale rychlonozí hosté lehce navyšovali skóre do otevřené obrany. V samém závěru korigoval konečný stav na 2:4 Všetečka.
Fakta – branky: Ondřej Sedláček, Jakub Všetečka – Petr Gajdoš 2, Petr Šolc, Vojtěch Krejčí. Rozhodčí: Janeček, Jakub Franěk. ŽK: 1:3. Diváci: 40. Poločas: 1:2.

Broumov B – Teplice n. M. 6:2
Jednoznačné utkání, ve kterém ještě vítězní domácí podali vlažný výkon. Hosté své branky vstřelili už za rozhodnutého stavu.
Fakta – branky: Hamada Moustafa Hassan 2, Balcar, Vlastimil Čihák, David Svoboda, Matěj Brutovský –  Zdeněk Fichtner 2. Rozhodčí: Jakub Vítek, Filip Svoboda, Pavel Jirásek. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 3:0.

Velká Jesenice – Police nad Metují B 0:2
Domácí přivítali na svém hřišti vedoucí mužstvo tabulky a proto zahájili utkání opatrně a s respektem, zvláště když sestava hostů byla obohacena o několik bývalých hráčů A-týmu. Jejich zkušenost držela hostům střed pole, domácím se nedařily ani tradiční rychlé brejky, proto první půle skončila po zásluze bez branek. I ve druhé půli se hrál opatrný fotbal s čekáním na chybu soupeře. Domácí střelec Čermák byl dobře střežen, takže se do akcí dostával jen sporadicky. Do vedení se nakonec dostali poměrně lacino hosté, když se v 75. min. prosadil hlavou Valtera.  Poličtí své vítězství pojistili ještě pět minut před koncem trefou Čermáka. Domácí si tentokrát za celé utkání nevytvořili jedinou brankovou příležitost, a proto na body nedosáhli.
Fakta – branky: Jaroslav Čermák, Jakub Valtera. Rozhodčí: Michal Šedivý, Martin Záliš, Pavel Chráska. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 0:0.

Velké Poříčí – Jaroměř B 1:5
Domácí první poločas prospali, začali laxně, a tak hosté s chutí převzali iniciativu. Ve 20. min. se také jaroměřská rezerva ujala zaslouženého vedení. Vzápětí šel na druhé straně sám na branku Závada, nedal a přišel trest v podobě druhé jaroměřské branky – 0:2. Do druhé půle udělali domácí dvě změny v sestavě, začali aktivně a dostali hosty pod tlak. Z toho vyústila chyba Jaroměře, domácí hráč byl ve vápně sražen, ale penalta se nekopala. O chvíli později míč v jaroměřském vápně trefil jednoho z hostujících hráčů do ruky, ale ani tentokrát se nepískalo. Zasloužené snížení tak přišlo až po trefě Ansorgeho – 1:2.  O chvíli později však domácí vzadu trestuhodně chybovali a hosté si vzali dvoubrankový náskok zpět – 1:3. Když sudí nepískl ani druhou jaroměřskou ruku ve vápně, neudržel nervy na uzdě domácí Vít a viděl červenou kartu. Velké Poříčí tedy hrálo od 60. minuty v deseti a toho hosté dokázali využít ke vstřelení dalších dvou gólů – 1:5.
Fakta – branky: Tomáš Ansorge – Miroslav Jirka 2, Miroslav Seifert 2, Aleš Holeček. Rozhodčí: Filip Svoboda, Sebastian Štelzig. ŽK: 5:1. ČK: 1:0. Diváci: 70. Poločas: 0:2.  (mr, dop)

1. Police n. Met. B        5    5    0    0    14:7     15
2. Jaroměř B               6    4    1    1    33:15    13
3. Hejtmánkovice        5    4    1    0    15:2     13
4. Broumov B             5    3    1    1    21:11    10
5. Velichovky              5    3    1    1    11:7      10
6.Velká Jesenice          5    2    2    1    9:6          8
7. Dolany                    6    2    2    2    9:14       8
8.Česká Skalice           5    1    4    0    11:9       7
9. Meziměstí                5    2    1    2    10:8       7
10. Velké Poříčí           5    2    1    2    9:10        7
11. Babí                      5    2    0    3    9:6         6
12. Červ. Kostelec B   5    1    2    2    10:12      5
13. Heřmánkovice      5    1    1    3    6:19        4
14. Mezilesí                 5    0    1    4    13:19      1
15. Teplice n. Met.      5    0    0    5    5:21        0
16. Stárkov                5    0    0    5    2:21        0

VÍTĚZNOU šňůru prodloužili o další korálek hráči jaroměřské rezervy (v červeném), kteří zvítězili ve Velkém Poříčí.