KP: Nový Bydžov – Česká Skalice 4:0 (2:0).

Skaličtí začali v Bydžově nedůrazně a bojácně, za což pykali již ve 3. minutě. Po prvním diskutabilním výroku asistenta rozhodčího se domácí ujali vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala, ve 35. min. dostal ideální míč za obranu hostující Valeš, druhý asistent rozhodčího však jeho akci zastavil. Na to nepatřičně zareagoval kapitán Skalice Svoboda a byl vyloučen. Ještě do poločasu Skalice inkasovala podruhé. Druhý poločas začali hosté nebojácně a zejména šance Koženého volala po brance. Třetí branku inkasovala Skalice po vypracované akci Bydžova a čtvrtému gólu předcházelo další diskutabilní puštění hry ze strany asistenta rozhodčího.


Vedení oddílu Česká Skalice: „Nechceme brečet, ale dnešní výkon asistentů rozhodčího včetně hlavního Malého byl doslova tragický a budeme se bránit stížností. Víme, že výsledek neotočíme, ale chceme předejít dalším takovýmto nepravostem, které se dnes děly na bydžovském stadionu.“

 

I. B třída: Stárkov –Babí 0:0.

První půle nabídla nudnou podívanou, za zmínku stojí pouze prominutá penalta po zákroku hostující obrany a pak hlavička do břevna po rohu Babí. Druhá půle už byla o něco pohlednější, šancí však příliš nepřibylo. A když se mezi tyče z vyložené šance netrefil domácí Vencl ani hostující Flaška, mužstva se rozešla smírně 0:0.

Sestavy – Stárkov: Kučera – Kaněra, Novák, Hána, Houštěk – Bárta, Schreiber, J. Lád, Mrázek (50. Vágner) – A. Lád, Vencl. Babí: Malík – Ducháč, Stříbrný, Kácovský, Fetter – Kratěna, Goca, David, Kejzlar – Mikolášek, Flaška.