Trutnov – Náchod 4:1
K zápasu s tradičním sokem odjížděli Náchodští ve značně kombinované sestavě, utkání navíc pískal jediný rozhodčí, asistenti byli z řad laiků. 

A právě to se projevilo hned v úvodu utkání, kdy se do první šance dostal domácí Kejzlar, který šel sám na Hladíka a naštěstí pro hosty svou šanci neproměnil. Další příležitost se zrodila na druhé straně, ale Simonův centr za trutnovskou obranu se Vaněčkovi „na dlouhou nohu“ nepodařilo nasměrovat za domácího brankáře. V 6. minutě centrovali domácí, na malém vápně jeden z trutnovských hráčů hlavičkoval, ale brankář Hladík jeho tutovku vyrazil na břevno a následně hosté odvrátili míč do bezpečí. Mezi 7. a 10. minutou inkasovali hostující fotbalisté dva góly, na kterých měl podle jejich mínění velký podíl rozhodčí z řad diváků – 2:0.

Poté se hra vyrovnala a přišly i náchodské šance. Ve 22. minutě založili hosté rychlý protiútok, míč se dostal k Malému, který přihrál Vaněčkovi, ale jeho zakončení ze 20 metrů skončilo nad domácí brankou. Po půl hodině hry centroval z pravé strany Simon, ale Malého hlavička skončila jen na břevně trutnovské branky. O pět minut později se po rychlé akci na levé straně dostal míč k Hlavovi, ten přesným centrem našel Malého, jenž hlavou snížil na 2:1. Pět minut před koncem poločasu hlavičkoval hostující Hlava těsně vedle trutnovské branky.

I po změně stran servírovala obě mužstva vyrovnaný fotbal. Jenže zatímco hosté své šance proměnit nedokázali, domácí byli ještě dvakrát úspěšní. V 61. minutě, kdy měl Hladík míč ve své moci, Schärfer komentoval rozhodnutí rozhodčího a trestem byl odpískaný nepřímý volný kop, který následně domácí proměnili – 3:1. Blízko snížení byl Náchod v 64. minutě, kdy převzal centr za obranu Malý, přihrál Vaněčkovi a jeho tvrdá střela skončila na břevně trutnovské branky.

Z následného rychlého protiútoku domácích Hladík podskočil centrovaný míč a na brankové čáře zachraňoval situaci Pípek. V 71. minutě si narazil Schärfer míč s Králem a po faulu na něho byl odpískán pokutový kop. K němu se postavil Malý a jeho střela skončila na tyči. V 87. minutě chybovali Náchodští na levé straně a střílený centr od čáry usměrnil domácí hráč z malého vápna za bezmocného Hladíka – 4:1.  (dop, mr)