Šonov – Police n. M. B 1:2 (0:1)

 

Překvapivě hodně práce měli fotbalisté polické rezervy s beznadějně posledním Šonovem. Domácí čtvrtý tým tabulky trápili celé utkání a nakonec dokonce sahali po bodu.
Fakta – branky: Lukáš Pomezný – Jiří Pášma, Martin Kubín. Rozhodčí: Josef Panny. ŽK: 3:1. Diváků 30.

Stárkov – Meziměstí 2:1 (1:0)

Hodně práce měl také vedoucí Stárkov, který hostil na domácí půdě v posledních kolech se lepšící Meziměstí. Už do kabin šli domácí s jednobrankovým vedením, po změně stran se na obou stranách prosadil jeden střelec a tři body tak nakonec přece jen zůstaly ve Stárkově.
Fakta – branky: Jiří Šulitka, Pavel Schreiber – Jaroslav Herzán. Rozhodčí: Vlastislav Kiezler, Lukáš Linhart, Tomáš Franěk.ŽK: 2:2. Diváků 50.

Provodov – Č. Kostelec B 2:4 (0:2)

V Provodově bylo posílené kostelecké béčko od úvodních minut lepším mužstvem, byli to ale domácí, kteří mohli jít v 8. min. do vedení, jenže to by museli proměnit penaltu. Do vedení tak šli po půlhodině hry hosté, které za třemi body nasměroval přesnou střelou Havlíček. Těsně před odchodem do kabin hosté své jednobrankové vedení ještě rozšířili. Ve druhé půli se hra vyrovnala a domácím se podařilo snížit na 1:2, hned nato však hosté díky proměněnému pokutovému kopu odskočili opět na dvoubrankový rozdíl. I po obdržené brance domácí usilovali o korekci výsledku, jenže hosté z brejku upravili již na 1:4. Odměnou za snahu bylo domácím snížení na konečných 2:4.
Fakta – branky: Ladislav Bensch, Petr Kiezler – Martin Janko 2, Karel Havlíček, Ondřej Nývlt. Rozhodčí: Jan Gieci, Jiří Prokeš. ŽK: 1:0. Diváků 60.

V. Jesenice – Mezilesí 2:1 (0:0)

Na hřišti v Provodově se hrál za vynikající divácké návštěvy atraktivní fotbal, ve kterém byli překvapivě aktivnější hosté z Mezilesí. Po bezbrankovém prvním poločase se ve druhé půli střelci probudili a výsledkem bylo těsné a zároveň šťastné vítězství „domácí“ Velké Jesenice.
Fakta – branky: Petr Sedláček, Jan Čermák – Milan Holý. Rozhodčí: Luděk Hanzl, Vlastislav Kiezler. ŽK: 3:1. ČK: 0:1. Diváků 149.

Hejtmánkovice – Zábrodí 2:3 (1:2)

Pokud nechtělo Zábrodí ztratit kontakt s čelem tabulky, muselo bezpodmínečně vyhrát, což se také nakonec podařilo. Cesta za třemi body však byla v Hejtmánkovicích velmi trnitá, domácí svého soupeře dlouho trápili, nakonec však odešli poraženi 2:3.
Fakta – branky: Robert Stříbrný 2 – Marek Frinta 2, Marek Hanzl. Rozhodčí: Jan Gieci, Jiří Prokeš. ŽK: 2:3. Diváků 122.


Machov – Božanov 5:1 (2:0)

Fotbalisté Machova se po několika nepovedených zápasech opět dostávají do tempa. Před týdnem si přivezli cenný bod ze hřiště druhého Zábrodí a tentokrát se nezachovali příliš hostitelsky k soupeři z Božanova. Už první půle ukázala, že domácí chtějí tři body, po změně stran ještě Machov výsledek kosmeticky vylepšil. Hvězdou utkání se stal domácí Pavel Martinec, který zatížil konto božanovského brankáře hned třemi góly.
Fakta – branky: Pavel Martinec 3, Martin Čech, Bohumil Šula – Miroslav Havlíček. Rozhodčí: Jiří Kuneš. ŽK: 0:0. Diváků 42.