Broumov B – Velká Jesenice 1:0
„Výsledek podle mého odpovídá dění na hřišti. Sice jsme byli v nekompletní sestavě, ale od začátku hráli kluci srdcem a za to jim chci poděkovat. Vynikající výkon podal brankář Fajstl," chválil po zápase domácí trenér Jan Klicnar.
Fakta – branka: Háze. Rozhodčí: Pavel Lokvenc. ŽK: 1:2. Diváci: 50. Poločas: 1:0.

Meziměstí – Mezilesí 2:0
Utkání začalo náporem domácích, kteří během úvodních deseti minut zahodili tři šance. Nejprve šel jeden z domácích útočníků sám na brankáře, jenže ho trefil, vzápětí přišla dorážka Hanáka, který však minul úplně prázdnou branku. Další příležitost Meziměstí se zrodila po úniku po pravé straně, odsud přišel centr na zadní tyč, kde hlavičkoval Šolc, jenže trefil jen přesunujícího se brankáře Mezilesí. Ve 28. min. se ale už domácí dočkali. Po dalším úniku po pravé straně přišel centr před branku, kde se položil do hlavičky Hanák a domácí zaslouženě vedou 1:0. S postupem času se však začínají osmělovat i hosté, kteří hrozí především nakopávanými míči a standardními situacemi. Mezilesí bylo blízko srovnání po dorážce, kterou však zastavilo břevno domácí branky. Po změně stran si už domácí výsledek hlídali, byli aktivnější a po jedné skrumáži, kdy hostujícímu brankáři vypadl míč, doráží Gajdoš na konečných 2:0.
Fakta – branky: Gajdoš, Hanák. Rozhodčí: Martin Škoda. ŽK: 2:1. Diváci: 60. Poločas: 1:0.

Dolany – Hejtmánkovice 3:5
Torzo dolanského týmu bojovalo proti s chutí hrajícím Hejtmánkovicím statečně až do 30. minuty zápasu. Dvě slepené hrubky doslova darovaly hostům pohodlné vedení 2:0. Ještě do poločasu se však trefil Nentvich a bylo to přijatelných 1:2. Po přestávce byli hosté jasně lepším týmem a vyjadřovali to i střelecky. Když už se zdálo být za stavu 1:4 rozhodnuto, podařilo se domácím postupně snížit v 88. minutě na 3:4. Při snaze o vyrovnání však inkasovali popáté.
Fakta – branky: Černohlávek, Kroka, Nentvich – O. Jirman 3, V. Harasevič, Klouda. Rozhodčí: Martin Pálka. ŽK: 2:1. Diváci: 30. Poločas: 1:2.

Teplice nad Metují – Velichovky 3:3
Gólově zajímavé utkání bylo k vidění v Teplicích nad Metují, kde hrály Velichovky. Hned v úvodu utkání orazítkoval hostující Křovák tyč domácí branky a krátce poté jdou hosté také do vedení 1:0. Domácí však zbraně nesložili a ještě do poločasu vstřelili tři branky. Nejprve se jim podařilo otočit na 2:1 a na konci první půle vlastním gólem srovnávají stav zápasu na poločasových 2:2. Vstup do druhé půle opět vyšel lépe hostům z Velichovek, kteří jdou do vedení 3:2, jenže o deset minut později domácí srovnávají na konečných a asi i zasloužených 3:3.

„Remíza je asi zasloužená, ale pro nás je to zklamání, protože jsme spíše počítali s tím, že doma vyhrajeme. Na naší straně se utkání povedlo bráchovi Štefanu Kalašovi, který jeden gól dal a na další přihrál, opět nezklamal ani Tomáš Mucha, který dával dva góly," vrací se k zápasu domácí trenér Dušan Kalaš.
Fakta – branky: Mucha 2, Š. Kalaš – Křovák 2, Karel. Rozhodčí: Josef Panny. ŽK: 1:3. Diváci: 50. Poločas: 2:2.

Babí – Velké Poříčí B 2:1
Derby na Babí přineslo v první půli vyrovnaný fotbal, který však nabídlo jen jednu branku. Po půl hodině hry dostali domácí výhodu pokutového kopu, kterou proměnil Svoboda – 1:0. Jednobrankové vedení drželi domácí fotbalisté až do úvodu druhé půle, ve 48. min. totiž hosté srovnávají Bergerem na 1:1. Postupem času ale přebírali otěže utkání do svých rukou domácí, kteří také čtvrt hodiny před koncem zápas rozhodli. Na konečných 2:1 dával mladíček Hron. Rezerva Velkého Poříčí pak ještě v poslední minutě nastřelila z trestného kopu tyč, domů se ale nakonec vracela bez bodů.
Fakta – branky: Hron, Svoboda – Berger. Rozhodčí: Jakub Nymsa. ŽK: 1:0. Diváci: 50. Poločas: 1:0.

Jaroměř B – Machov 5:2
V prvním poločase v Jaroměři servírovala obě mužstva fotbal nahoru-dolů, v němž domácí vstřelili tři branky a od větší pohromy uchránil Machov svými zákroky výborně chytající brankář. Po změně stran měli domácí zápas pod kontrolou, na konečných 5:2 Machov korigoval až v 88. minutě.
Fakta – branky: Škoda 3, Kořen, Seifert – Falta, Scholz. Rozhodčí: David Bárta. ŽK: 2:3. Diváci: 60. Poločas: 3:1.

Česká Skalice – Červený Kostelec B 0:6
Česká Skalice dostala od posíleného kosteleckého „béčka" kanára. Za hosty nastoupilo v České Skalici hned osm hráčů širšího kádru áčka, přičemž sobotní zápas kosteleckého A-týmu už mělo v nohách pět hráčů.
Od první minuty diktovali tempo hry hosté, kteří byli po celé utkání výrazně lepší, což dokázali vyjádřit i brankově. Vývoj utkání poznamenala hned úvodní minuta, kdy si Čápův centrovaný míč srazil do vlastní sítě domácí Vik – 0:1. Těsně před odchodem do kabin zahrával Kostelec penaltu a po jejím proměnění se tak šlo na poločasovou přestávku za stavu 0:2. Po ní se domácí nadechli k platonickému tlaku, který ale rázně uťal hostující kanonýr Martin Vít. Vzápětí skóroval i Jakub Hundák a do konce zápasu se hosté trefili ještě dvakrát. Skalice byla blízko čestné trefy po střele Mertlíka, jenže tu zastavila branková konstrukce.
Fakta – branky: Vít 2, Čáp 2, Hundák, Havlíček. Rozhodčí: Michal Vaníček. ŽK: 3:3. Diváci: 100. Poločas: 0:2. (mr, dop)

1. Červený Kostelec B 2 0 0 12:3 6
2. Hejtmánkovice 2 0 0 10:4 6
3. Jaroměř B 2 0 0 9:5 6
4. Babí 1 1 0 3:2 4
5. Velké Poříčí B 1 0 1 5:5 3
6. Broumov B 1 0 1 4:4 3
7. Velká Jesenice 1 0 1 1:1 3
8. Meziměstí 1 0 1 3:5 3
9. Velichovky 0 2 0 6:6 2
10. Dolany 0 1 1 6:8 1
11. Teplice na Metují 0 1 1 6:9 1
12. Machov 0 1 1 3:6 1
13. Mezilesí 0 0 2 3:6 0
14. Česká Skalice 0 0 2 0:7 0