Po zimní přípravě vás asi ani ve snu nenapadlo, jak bude jaro vypadat. Co vás osobně nejvíce v jarní části zklamalo?
Asi přístup některých hráčů i vztahy mezi hráči béčka a áčka.

U mužstva jste v podstatě půl roku, kde podle vás udělalo pokrok a kde naopak stále hodně ztrácí?
Pokrok udělali někteří jednotlivci, třeba takový Kuba Vaněček, na kterém jsem to pozoroval nejvíce. Všeobecně si myslím, že divize je o udržení koncentrace a dodržování taktických věcí a právě v tom jsme nejvíce pokulhávali. Divizi hraje spousta kvalitních hráčů, kteří hráli vyšší soutěže a někteří i ligu a tito hráči dokáží zápasy rozhodovat. Na té sezóně je ale hlavně negativní to, že se spadlo. Otázka je, jestli je to dobře, nebo špatně. Podle mě tím, že se spadlo, by si spousta lidí měla uvědomit, že je načase začít budovat nový kádr, který by byl konkurenceschopný při dalším případném postupu do divize.

Po takto špatné sezóně bude asi hodně složité hráče motivovat do další práce. Jak je to ale s vaší motivací. Máte ještě chuť s týmem pracovat?
Chuť je vždycky, otázka je, jestli tam budu. Ať tam ale bude kdokoliv, je potřeba pokračovat v cestě, kdy se musí pracovat na taktických věcech, soubojových věcech, aby si kluci uvědomili, že divize není jednoduchá soutěž a že je to o fyzické síle, nasazení i srdíčku bojovat za tým a za klub, ve kterém hrají.

Ještě se zeptám i na hráče. Máte aspoň hrubou představu, kteří hráči v týmu zůstanou a kteří jsou na odchodu?
Většina kluků z áčka by měla zůstat. Určitě odchází Honza Kábrt, odchází Runkas a končit by měli jak Jimmy, tak Kingsley.

V nové sezóně vás čeká Krajský přebor, budete opět usilovat o rychlý návrat do divize?
Nevím, jestli cílem bude rychlý návrat, ale asi ano. Já si myslím, že hlavním cílem by mělo být stabilizovat kádr nejen na jednu sezónu, ale aby se to dělalo koncepčně s cílem postoupit do divize a hlavně tam hrát důstojnou roli. Ne aby se jeden rok postoupilo a druhý se hrálo o záchranu, ale to je spíše otázka na vedení.

Letní přestávka nebude dlouhá, kdy začnete s přípravou na novou sezónu?
V pondělí 10. července.