KRAJSKÝ PŘEBOR

Lázně Bělohrad – Broumov 2:3
Miroslav Harasevič, trenér Broumova: „Začátek byl fantastický, když jsme během čtvrt hodiny vedli 2:0. Pak jsme ale nepochopitelně vyklidili pole a soupeř nás potrestal na 2:1 a do poločasu i vyrovnávací trefou na 2:2. Silou vůle a bojovností jsme to ale nakonec uhráli. Soupeře byl fotbalovější, ale my jsme to odbojovali."

Červený Kostelec – Jaroměř 3:0
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Dnes, na rozdíl od předchozích zápasů, jsme byli velice produktivní v koncovce a zásluhou hattricku Martina Víta jsme zaslouženě zvítězili. Tým plnil pokyny po celé utkání a díky tomu je výsledek jaký je. Dnes výborně zachytal brankář Balcar, a to včetně chycené penalty. Utkání s přehledem řídila také trojice rozhodčích. Ke skvělému výsledku přispěli i naši fanoušci, za což jim patří dík. Teď nás čekají dvě těžká utkání na hřištích soupeřů, kde potřebujeme bodovat."
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Na rozdíl od domácích jsme dnes své šance neproměnili. Ve druhé půli jsme se chtěli pokusit s výsledkem ještě něco udělat, ale třetím gólem v naší síti se zápas definitivně rozhodl."

Vysoká nad Labem – Nové Město nad Metují 3:0
Jan Hubka, trenér Nového Města nad Metují: „Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, když jsme v 8. minutě inkasovali, ale vzápětí, v 11. minutě, jsme se mohli dočkat vyrovnání, jenže jsme z přímého kopu bohužel trefili Jiráskem jen břevno. V rozmezí 11. až 15. minuty si pan rozhodčí Šiling mohl vybrat dva zákroky hráčů Vysoké, které byly za oplácení a bez míče, ale bohužel to ani jednou jasnou červenou kartou neskončilo. Poté byl zápas vyhecovaný, vyrovnaný a spíše bojovný, než fotbalový. Vysoká má ale střelce Bělku, který se proti nám třikrát prosadil a sám rozhodl o osudu utkání. Tři body je tedy potřeba získat v následujícím domácím prostředí."

I. B TŘÍDA

Kopidlno – Hronov 9:0
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „První čistou šanci jsme nedali a poté se vše zbortilo jako domeček z karet. Šest zraněných a dva vyloučení – taková absence prostě musí být znát."

Miletín – Police nad Metují 5:3
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Musím konstatovat, že pokles formy v jarní části opět pokračoval. Naše mužstvo se nedokáže vyrovnat s důrazem soupeře. Domácí toho využili a měli několik dalších šancí, takže zápas mohl skončit i výraznějším rozdílem."

Jaroměř B – Zdelov 1:1
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře B: „V bojovném utkání plném soubojů se prosadil na každé straně jeden střelec. V penaltové loterii jsme konečně byli úspěšnější a připsali jsme si dva body." (jl, mr, dop)