Náchod - Přední Kopanina 1:6

Zápas s Přední Kopaninou, který se hrál na umělé trávě v Bělovsi, nepřinesl v první půli nijak oslnivou podívanou. Oba celky si byly vědomi důležitosti utkání, a tak se hra odvíjela především mezi oběma vápny.

Do první příležitosti se po zaváhání Hladíka dostali hosté, ti ale špatné vyběhnutí náchodského gólmana nepotrestali. Na druhé straně zkoušel štěstí Simon, jeho jedovatá střela šla ale těsně vedle.

V dalších minutách si domácí vytvořili platonickou převahu, ovšem bez šancí. Poločas se tak chýlil k bezbrankovému rozuzlení, jenže proti byl hostující Urban.

Ve 43. minutě hosté poslali míč zprava před branku Náchoda, první střelu Hladík kryl, poradil si i s první dorážkou, jenže na tu Urbanovu už nestačil a poprvé kapituloval – 0:1.

Blízko vyrovnání byl Náchod krátce po změně stran, kdy se Moravcova střela dostala doleva k Petrovi, jenž svou dělovkou napálil jen na brankové čáře padajícího stopera.

V 54. minutě Hladík vytáhl na roh dobrý pokus Přední Kopaniny, z následného rohového kopu ale poslal hosty do dvoubrankového náskoku Bláha – 0:2.

O dvě minuty později dostal na velkém vápně dost času hostující Urban, který poslal Náchod definitivně do kolen – 0:3.

Prapor uvadajícího Náchoda se snažil vztyčit výborně hrající Moravec, který se v 62. minutě nadechl k pěkné individuální akci, ta ale skončila jen rohem.

Náchodský zmar podtrhla 65. minuta, kdy čtyři domácí hráči nedokázali na hranici velkého vápna zbavit soupeře míče, ten přiťukl Hemzáčkovi, který zvyšoval už na 0:4.

Čtvrt hodiny před koncem se dočkali i domácí fotbalisté, když centr Moravce usměrnil hlavou do sítě střídající Jimmy – 1:4.

V závěrečné desetiminutovce si ale domácí nepohlídali dva rychlé brejky Přední Kopaniny, která připravila Náchodu hodně kruté jarní domácí probuzení – 1:6.