V sobotním programu si Nové Město poradilo s Jaroměří a Červený Kostelec s Broumovem, v neděli pak v divizním derby Náchod nestačil na Dvůr Králové.

Nové Město nad Metují – Jaroměř 4:2 (1:0). Obě mužstva nastoupila v hodně improvizovaných sestavách.
V prvním poločase měli herní převahu hráči novoměstského MFK, ale vytvořené šance nedokázali proměnit. Až ve 28. min. proměnil P. Zákravský pokutový kop nařízený za sražení Klikara a poslal Nové Město do vedení.

Druhý poločas převzala iniciativu Jaroměř a po hodině hry Exnarem vyrovnala. O pět minut později se po pěkné akci Nového Města dostal k odraženému míči Králíček a MFK opět vedlo – 2:1. V 68. min. však Exnar opět vyrovnal – 2:2. V závěru utkání chtěla obě mužstva strhnout vítězství na svoji stranu, úspěšnější byli hráči Nového Města, kteří v 78. a v 85. min. po gólech M. Klikara zvítězili 4:2.

Broumov – Červený Kostelec 1:4 (0:1). První poločas okresního derby patřil hráčům z Broumova. Už v první minutě jim sudí pustil diskutabilní útočný zákrok, tutovku však Broumovu zneškodnil kostelecký brankář. I v dalším průběhu první půle byl Broumov aktivnější a po čtvrt hodině hry spálil další vyloženou šanci. Trest za to přišel ve 33. min., kdy Kostelec ze své první větší šance jde Vejmanem do vedení 1:0.

Po změně stran se obraz hry otočil, aktivnější byl Kostelec, který to také dokázal vyjádřit brankově. V 58. min. Kostelečtí orazítkovali brankovou konstrukci a v pokračující akci Havlíček posouvá Kostelec do dvoubrankového náskoku – 0:2. V 67. min. předvedli Kostelečtí pohlednou rychlou akci, Kováčik servíruje před branku ostrý centr a Vejman svým druhým gólem zápasu dává do prázdné branky na 3:0. Rozjetý Kostelec zvyšuje vzápětí Hypiusem už na 4:0. Necelých deset minut před koncem Broumov koriguje opakovanou střelou z hranice vápna na konečných 1:4.

Náchod – Dvůr Králové nad Labem 2:3 (0:1). V nedělním utkání 4. kola Zimního turnaje 2015 sehráli náchodští svěřenci trenéra Jana Míla špatné utkání.

Zápas přitom nezačalo pro Náchod vůbec zle, když hned ve 2. min. utekl po křídle Petr a naservíroval míč na hlavu Martina Moravce. Ten ale nikým neatakován z malého vápna hlavičkuje nad branku. To ale bylo po hříchu od náchodského mužstva na dlouhou dobu vše. V dalším průběhu se náchodští fotbalisté potýkali s velkou nepřesností, nedokázali zpracovat jednoduché míče a skřípalo to i v zakončení. V 16. min. navíc domácí vyrobili jednu z mnoha zbytečných ztrát, soupeř toho dokonale využil a po pěkné křížné střele jdou hosté do vedení – 0:1.

Druhý poločas domácí začali přesně ve stylu prvního. Už v 54. min. po další náchodské chybě trestá Ujec a upravuje na 0:2. V 63. min. se domácí nadechují k obratu. To se výborně uvolnil na křídle Michael Moravec, nacentroval přesně na Davida Hlavu, který si střeleckou fazónu drží i přes zimu – 1:2. O minutu později hosté zahráli špatně ofsajd systém, Punar zatáhl míč po své straně a předložil ho nabíhajícímu Vaněčkovi, který byl sám před prázdnou bránou hostí a upravil stav na 2:2. Zdálo by se, že se obraz hry rázem změní, ale bohužel tomu tak nebylo. V 71. min. potrestal další náchodskou chybu hostující Vaníček a upravil na konečných 2:3.

V dresu Náchoda nastoupili: Kobos, Vik, Punar, Vaněček, Panenka, Vrabec, Rompotl, Biederman, Kábrt, Petr, Hlava, Ma. Moravec, Mi. Moravec, Malý, Perez. (zm, mr, mm)