Milíčeves – Česká Skalice 1:1 (1:0).

Domácí se ujali vedení již ve 3. min., kdy po zaváhání obrany a špatném vyběhnutí brankáře Jakla vsítili vedoucí branku. Poté se hrálo převážně na polovině Milíčevsi a ve 20. min. hostující Sedláček trefil tyč domácí branky. Další šance Českoskalických v prvním poločase zůstaly nevyužity.


Po bouřce v kabině se hosté ve druhé půli snažili nepříznivý vývoj utkání zvrátit na svou stranu. Bohužel se jim nedařila ani koncovka ani finální přihrávka. K vyrovnání došlo až v nastaveném čase, kdy pokutový kop po faulu na Sedláčka proměnil Srkal.


Lhota pod Libčany – Broumov 0:4 (0:2).

Utkání bylo od první minuty jednoznačnou záležitostí hostí. Už ve 3. min. se dostal po chybě domácí obrany do zakončení Martin Růžička, ale na gólmana domácích nevyzrál. O tři minuty později to byl znovu Martin Růžička, který tentokrát utekl po pravé straně a jeho přesný centr usměrnil za záda domácího brankáře Čihák–. 0:1. Ve 23. min. po centru Haraseviče na malé vápno Hušek hlavou zvýšil na 2:0 pro hosty. Šanci měli Broumovští ještě ve 45. min., kdy po pěkné kombinační akci Schuberta, Růžičky a Strelce zakončoval Čihák. Jeho ránu však brankář vytěsnil na roh.


V úvodu druhé části hosté chybovali v obraně, gólman Martin je však podržel. Poté už ale znovu převzali iniciativu Broumovští. V 66. min. se k sólovému úniku odhodlal Hušek, prošel obranou, ale gólmana nepřekonal. O dvě minuty později po akci Možného s Čihákem zakončoval druhý jmenovaný – 0:3 Čtyři minuty před koncem pálil z trestného kopu Možný, jeho pokus však zastavilo břevno. V 89. min. pak hosté uzavřeli na konečných 0:4.


Nový Bydžov – Červený Kostelec 5:0 (1:0).

Červenokostelečtí odjeli k utkání pouze v jedenácti hráčích, ovšem hned v první minutě byl převezen do nemocnice po nezaviněné srážce Korec a tak ve hře bylo pouze deset bojovníků. Domácí otevřeli skóre v 17. min. Janouchem, ale další brankostroj se v prvních pětačtyřiceti minutách nekonal, neboť Kostelečtí poctivě bojovali a brankář Kasabov se překonával.


V závěru prvního poločasu se zranil Jiří Ryba a tak druhých pětačtyřicet minut minut hrálo už pouze devět hráčů. Na 2:0 po rohovém kopu zvýšil Tauchman, třetí branku pak připojil domácí kanonýr Blažek v 53. min. Po hodině hry za ruku Kuldy zahrával domácí brankář Nechanický pokutový kop, ale vysoko přestřelil . O sedm minut později střídající Pánek zvýšil na 4:0 a gólový účet celého utkání podepsal nejlepší střelec domácího týmu, ale i celého krajského přeboru Blaže, který tak zkompletoval na 5:0. V hostujícím celku absolvoval svůj první debut šestnáctiletý stoper Jan Škoda, který spolu s brankářem Kasabovem a Hálou patřil k nejlepším z hostujícího celku.


Doudleby nad Orlicí – Náchod B 1:1 (0:0).

V Doudlebách se hrálo pohledné utkání, ve kterém hosté neproměnili Zeleným za bezbrankového stavu dvě šance. Domácí se dostali ve druhém poločase v 63. min. do vedení. Hosté však po ose Jandík, Nejman, Bárta, sehráli krásnou kombinační akci, na jejímž konci doklepl do sítě Petr Petr. V závěru utkání stálo při hostujících fotbalistech štěstí, když v 85. min. nastřelily Doudleby břevno.