Na turnaji budou startovat maximálně čtyři mužstva z celých Čech podle pořadí došlých přihlášek. Hrát se bude systémem každý s každým 2x30 minut dle pravidel kopané. Každý tým odehraje tři utkání (tj. 3x60 minut). Utkání bude řídit jeden hlavní rozhodčí, na pomezí mu budou asistovat dva laici nebo oddíloví rozhodčí, které nominuje každé hrající mužstvo vždy po jednom.


Zápasy se hrají na kvalitní travnaté ploše, pro rozehrání bude k dispozici sousední travnatá plocha stejných kvalit. Startuje se na platné registrační průkazy nebo doklad o hostování hráče. Na vítěze turnaje čeká pohár.


Občerstvení a zdravotní služba budou zajištěny po celou dobu turnaje. V areálu fotbalového stadionu v Provodově je i příjemná restaurace, kde mohou jednotlivá družstva využít možnosti poobědvat. V místě konání turnaje je rovněž možné kempovat ve vlastních stanech.


V ceně startovného 1000 korun na družstvo je pitný režim, párek a limonáda pro každého hráče a celý realizační tým (max. 15 osob). Zájemci o poslední volné místo mohou svou přihlášku zasílat nejpozději do 31. července 2008 na níže uvedený kontakt. Přihlášená mužstva obdrží podrobné propozice a rozlosování turnaje.


Aktuální informace vám podá a přihlášky přijímá: Jan Holý, mobil: 603 753 473 e-mail: fotbal-ceska.skalice@seznam.cz