Sjel do příkopu

Lhota pod Hořičkami Poblíž Lhoty pod Hořičkami zasahovali v sobotu po půl osmé ráno profesionální hasiči z Jaroměře u dopravní nehody osobního automobilu. Řidič nezvládl řízení a sjel do příkopu, naštěstí se přitom nezranil. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a následně ho otočili zpět na kola. 

Hořel balík slámy

Velichovky Profesionální hasiči ze stanice Jaroměř vyjížděli v neděli před půl čtvrtou hodinou ranní k hlášenému požáru balíku slámy na poli poblíž Velichovek. Balík uhasili, majiteli vznikla škoda asi 500 korun. 

Upadl z vozíku

Velké Poříčí Profesionální hasiči ze stanici Náchod pomáhali po osmé hodině ranní ve Velkém Poříčí pánovi, který byl krátce po operaci kyčle a při přendávání na vozík upadl. Hasiči jej usadili zpět do křesla a spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou. (sez)

Honili dobytek

Zbečník Na žádost Policie České republiky dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce v neděli pomáhali zahnat rozuteklé stádo krav ze Zbečníka zpět na jejich místo. Hasičům se to i ve spolupráci s majitelem jalovic asi o hodinu později podařilo. (sez)

Vadilo vosí hnízdo

Červený Kostelec Dobrovolní hasiči z Českého Kostelce likvidovali ve své obci v ulici Na Skalce před devátou hodinou večerní vosí hnízdo. (sez)